Doliu în lumea televiziunii! Vedeta unui celebru reality-show a murit la doar 23 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/01/2020, 18:06
Doliu în lumea televiziunii! Vedeta unui celebru reality-show a murit la doar 23 de ani
A murit Alexis Eddy, cunoscută pentru aparițiile într-un reality-show de la MTV. Sursa foto: hepta.ro

Este doliu în lumea televiziunii, întrucât s-a stins din viață Alexis Eddy, cunoscută pentru aparițiile în cadrul reality-show-ului „Are You The One?”, difuzat de MTV. În vârstă de doar 23 de ani, tânăra a fost găsită fără suflare în locuința sa din Mannigton, Werst Virginia, Statele Unite ale Americii.

A murit Alexis Eddy, vedeta unui cunoscut reality-show de la MTV

Familia și prietenii apropiați sunt devastați de această veste, mai ales că nu sunt cunoscute încă motivele care au dus la moartea frumoasei vedete. Potrivit presei de peste ocean, poliția a fost anunțată joi, în jurul orei 7:00, iar trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la spitalul Fairmont.

În cauză a fost demarată o anchetă care va stabili cu exactitate împrejurările ce au condus la decesul lui Alexis Eddy. Din primele informații, decesul ar fi survenit în urma unui stop cardio-respirator, însă autoritățile așteaptă acum rezultatele necropsiei, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

A impresionat o lume întreagă cu povestea sa de viață

În 2017, Alexis Eddy a participat la „Are You The One?”, celebrul reality-show difuzat de postul MTV, iar povestea sa de viață i-a impresionat până la lacrimi pe telespectatori. Tânăra de 23 de ani a avut tăria să povestească întreg calvarul prin care a trecut când vărul său a fost condamnat pentru crimă.

Din cauza problemelor, a căzut pradă drogurilor, după cum mărturisea chiar ea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp. Reușise, însă, în această vară să dea uitării substanțele interzise și spera să poată avea în sfârșit „o viață normală și liniștită”.

Sunt mai lucidă ca niciodată și acum pot să-mi corectez toate defectele. Sentimentul acesta de libertate este cel mai bun lucru de care am avut parte vreodată. Îmi doresc să fiu un real exemplu pentru toți cei care luptă cu dependența de droguri”, scria Alexis Eddy în august 2019, pe contul său de Facebook.

MTV anunță cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a bunei noastre prietene, Alexis Eddy. Toate gândurile noastre bune se îndreaptă acum către familie și prieteni, greu încercați în aceste momente dureroase. Nu te vom uita niciodată, Alexis”, au transmis și reprezentanții MTV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×