Doliu în lumea televiziunii! Emily Hartridge, o frumoasă prezentatoare TV, a murit la 35 de ani

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/07/2019, 10:31
Doliu în lumea televiziunii! Emily Hartridge, o frumoasă prezentatoare TV, a murit la 35 de ani
Emily Hartridge a murit în urma unui accident rutier. Vestea a fost dată pe instagram de prezentatoarea Davina McCall. Sursa foto: abcnews.go.com

Prezentatoarea TV Emily Hartridge a murit în urma unui accident cu scuterul electric în apropierea casei sale din Battersea, Marea Britanie. Vestea a fost dată publicității de Davina McCall care i-a adus un omagiu pe contul său de socializare de pe Instagram. 

Emily Hartridge a murit în urma unui accident auto duminică, 14 iulie

Emily Hartridge era una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Frumoasa vloggeriță a murit în urma unui accident auto după ce a intrat cu scuterul electric într-un camion. Accidentul a avut loc în urmă cu 4 zile în apropiere de locuința sa din Battersea, din sudul Londrei. 

Anunțul a fost făcut de Davina McCall care a scris un mesaj trist pe contul său de socializare. Prezentatoarea i-a adus un tribut pe Instagram celei care a ajuns să fie cunoscută pentru seria ”10 Reasons Why” de pe Youtube. „Inima mea este alături de familia și prietenii lui Emily. Un astfel de șoc… Îți trimitem dragostea și rugăciunile noastre.”, a scris Davina McCall.

”Emily a fost implicată ieri într-un accident și a murit. Cu toții ma iubit-o și nu va fi uitată niciodată. A marcat atâtea vieți încât este greu să-ți imaginezi lucruri fără ea. Era o persoană foarte specială.”, a mai scris Davina McCall pe Instagram, conform express.co.uk.

Emily Hartridge și-a înscenat moartea în urmă cu 3 ani

Frumoasa prezentatoare și vlogger de succes avea doar 35 de ani și trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Jacob Hazell. Emily a lucrat ca antrenor personal și a fost gazda show-ului ”S **t am 30 de ani”. 

În urmă cu 3 ani, în 2016, Emily Hartridge a participat la un reality show și a mărturisit că nu este fericită pentru că este singură și nu are o situație financiară stabilă. La momentul respectiv prezentatoarea TV și-a înscenat moartea. Falsa înmormântare a fost transmisă de un post de televiziune din Marea Britanie. Emily a fost descrisă de colegii din emisiune ca fiind o „tânără singură, fără perspective în carieră și care este la limită cu banii.”, potrivit stirileprotv.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×