Doliu în lumea teatrului! S-a stins din viață actorul Andrei Nedelea. Avea doar 26 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 16:12
Doliu în lumea teatrului! S-a stins din viață actorul Andrei Nedelea. Avea doar 26 de ani
A murit tânărul actor Andrei Nedelea. Suferea de o boală gravă. Sursa foto: Facebook

O veste tragică a căzut astăzi ca un trăsnet asupra întregii suflări a teatrului românesc, întrucât s-a stins din viață unul dintre cunoscuți și apreciați actori ai noului val. Este vorba despre Andrei Nedelea, care până de curând putea fi urmărit pe scena Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Totodată, acesta cocheta și cu muzica, fiind basist în trupa de rock alternativ Blue 420.

A murit Andrei Nedelea. Tânărul actor suferea de o afecțiune din naștere și trecuse printr-un transplant de rinichi

Anunțul a fost făcut de părinții săi, care i-au fost alături până în ultima clipă la Spitalul Fundeni din Capitală, unde era internat pe fondul afecțiunii grave de care suferea încă de la naștere. De altfel, tânărul de 26 de ani a trecut recent printr-un transplant de rinichi și părea că totul decurge normal.

Din păcate, în scurt timp au intervenit o serie de complicații, mai exact, o infecție severă la plămâni, motiv pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. „Jurnalul unui nebun”, „Migraaaanți”, „Nevestele vesele”, „Romanțioșii”, „Experimentul P”, sau „Fania Fénelon” sunt doar câteva dintre piesele în care Andrei Nedelea a jucat pe scena teatrului piteștean.

Ada Dumitru, în lacrimi după moartea colegului său de breaslă

Sperând că va reuși în cele din urmă să învingă nemiloasa boală de care suferea, prietenii tânărului actor au lansat un apel pe rețelele de socializare, îndemnându-i pe toți cei care sunt compatibili să doneze sânge. Din păcate, eforturile lor au fost zadarnice, pentru că Andrei s-a stins prea devreme, lăsând în inimile tuturor o rană care nu se va vindeca niciodată.

Nu am cuvinte… uitați mesajul de mai jos (n.r. prin care își îndemna prietenii să doneze sânge), să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger”, este mesajul sfâșietor scris de actrița Ada Dumitru, la aflarea veștii că bunul său prieten și coleg de breaslă nu mai este printre noi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×