Doliu în lumea presei din România! Jurnalistul Octavian Metoni a murit. Înmormântarea va avea loc sâmbătă

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
13/09/2019, 15:02
Doliu în lumea presei din România! Jurnalistul Octavian Metoni a murit. Înmormântarea va avea loc sâmbătă GALERIE FOTO
Octavian Metoni a încetat din viață la doar 50 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea presei din România! Jurnalistul bucureștean Octavian Metoni a murit. S-a întâmplat în seara zilei de 10 septembrie. De câțiva ani, Tavi, așa cum îl știau cei apropiați, se lupta cu o boală necruțătoare. Cu toate acestea, ziaristul și-a păstrat zâmbetul pe buze și era genul de om care avea întotdeauna un sfat bun pentru ceilalți. A muncit toată viața în presa sportivă. A fost un bărbat cultivat și poliglot

Doliu în lumea presei din România!

Prietenii spuneau despre Octavian Metoni că „puteai purta o discuție cu el informată pe orice subiect: de la istoria Căilor Ferate Române la medaliații Jocurilor Olimpice”. Considerat un jurnalist „de modă veche”, Metoni a fost un cinefil prin excelență. Un singur lucru îi depăşea pasiunea pentru filme – iubirea față de echipa Rapid București. Un om de caracter, Tavi a lucrat în mai multe redacţii importante.

Octavian Metoni a făcut parte din cadrul departamentului fotbal internaţional, la ProSport, în perioada 2008-2010, şi a reflectat în mare parte a activităţii sale fotbalul german. Pasionat şi de alte sporturi precum volei, handbal sau rugby, Octavian Metoni a strâns de-a lungul vieţii o colecţie imensă de ziare şi reviste din ţară şi de peste hotare. Mergea la meciurile Rapidului şi obişnuia să nu rateze partidele internaţionale ale naţionalei de rugby.

Doliu în lumea presei din România!  Octavian Metoni
Octavian Metoni a lucrat pentru mai multe redacții. Sursa foto – facebookl

Jurnalistul Octavian Metoni a murit

„Scria foarte mult şi acum, se uita la meciuri şi îmi spunea că scrie pentru prieteni. A fost un copil bun, cuminte, un om care și-a văzut de treaba lui și nu a supărat pe nimeni”, a mărturisit tatăl îndurerat. Cei ce vor să-şi ia bun rămas de la „Tavi” o pot face azi şi mâine la Cimitirul Bellu, Capela Mică. Acolo este depus și sicriul, înmormântarea urmând să aibă loc sâmbătă, la ora 12:00.

Pe pagina de facebook a lui Metoni, prietenii au transmis deja mai multe mesaje de condoleanțe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×