Doliu în lumea muzicii! O fostă concurentă „The Voice” a murit la doar 43 de ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 11:39
Doliu în lumea muzicii! O fostă concurentă „The Voice” a murit la doar 43 de ani GALERIE FOTO
Natasha Stuart a încetat din viață. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea muzicii internaționale. O concurentă a show-ului ”The Voice” a murit la doar 43 de ani. Aceasta a dus o lungă luptă cu cancerul, însă, în cele din urmă s-a stins din viață.

Doliu în lumea muzicii!

Astfel, Natasha Stuart, una dintre cele mai iubite concurente care a participat la The Voice Australia, a murit. Natasha suferea de cancer la sân.

Interpreta a participat la ultima ediție a concursului The Voice Australia. Aceasta se afla deja sub tratament, încercând să lupte cu boala în momentul apariției sale în cadrul show-ului.

O fostă concurentă „The Voice” a murit la doar 43 de ani

Jurații au rămas impresionați de vocea ei, pe care o considerau una extrem de puternică. Mai mult de atât, Natasha a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, dar a ales să meargă mai departe cu Delta Goodrem.

Din păcate, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer la sân în luna iulie a lui 2018. A făcut 20 de ședințe de chimioterapie, însă organismul ei nu a mai rezistat.

„Vreau să demonstrez că totuși îți poți trăi viața, chiar dacă treci prin tratamente grele, viața nu se oprește în loc. A fost minunat să cânt pe scena asta și să particip la show-ul acesta.

Am avut parte de lucruri pozitive încă de la început, a fost mai bine decât m-am așteptat”, a fost mesajul cântăreței în momentul în care jurații au eliminat-o din concurs

„Nu vă gândiți nicio secundă să nu mergeți la medic, chiar dacă este ceva de care vă este teamă.

Vreau să fiu un exemplu că poți să fii puternic, să-ți trăiești viața și să mergi mai departe indiferent ce se întâmplă”, a mărturisit vedeta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×