Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzica populară are o meserie surpriză la bază

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/01/2020, 10:19
Ce studii are, de fapt, Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzica populară are o meserie surpriză la bază
Ce studii are artista Vlăduţa Lupău. Sursa foto: Instagram

Cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău este frumoasă, talentată și are o carieră muzicală de succes, dar puțini știu care sunt studiile artistei. Vedeta a reușit să urce în topul muzical într-un timp foarte scurt și este chemată la numeroase evenimente. 

Artista Vlăduța Lupău a făcut Facultatea de Medicină Veterinară

Vlăduța Maria Lupău este o artistă de succes, iar la bază are studii serioase. Cântăreața a mărturisit că a urmat cursurile unei facultăți pe care mai mulți membrii din familie au urmat-o de-a lungul timpului. Mai exact, cântăreața de muzică populară a învățat la Facultatea de Medicină Veterinară.

Vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile doctorale în același domeniu, la Cluj-Napoca. Vlăduța Lupău a adăugat că îi place foarte mult această profesie și adoră să lucreze cu animalele.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău într-un interviu pentru cluju.ro.

Cântăreața a cântat în timpul facultății, dar a recuperat cursurile

Artista a povestit cum și-a împărțit timpul în facultate între cursuri și muzică. Vlăduța Lupău a mărturisit că a mai lipsit de la cursuri și laboratoare, dar mereu a avut grijă să le recupereze. Cântăreața este foarte mândră de meseria sa și nu este exclus să se dedice acestei cariere peste ani.

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară, potrivit sursei menționate.

Care a fost începutul muzical al artistei Vlăduța Lupău

Cântăreața de muzică populară a moștenit iubirea pentru folclor de la bunici și în ciuda faptului că nimeni din familie nu a urmat studii în acest domeniu Vlăduța Lupău a ajuns pe scena muzicală la vârsta de numai 4 ani. Artista trebuia să cânte alături de fratele său, dar la prima strofă a izbucnit în plâns și a fugit de pe scenă.

Anii au trecut, iar emoțiile s-au mai micșorat. Artista a trăit un moment foarte frumos în clipa în care a urcat pe scena Festivalului Național „Maria Tănase” unde a câștigat marele premiu. Și de aici până la succes a mai fost doar un pas mic.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×