Ce studii are Andra Măruță. Care este adevărata meserie a soției lui Cătălin Măruță

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 19:22
Ce studii are Andra Măruță. Care este adevărata meserie a soției lui Cătălin Măruță GALERIE FOTO
Ce studii are Andra Măruță

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cu toate acestea, sunt detalii pe care fanii ei nu le știu până acum, spre exemplu ce studii are. După aproximativ două decenii de când s-a lansat în muzică, interpreta reușește să transforme fiecare melodie pop ori R&B într-un hit, versurile ajung direct la inimile oamenilor, așa că Andra își mulțumește publicul de fiecare dată.

Ce studii are Andra Măruță

Cântăreața este prezent[ atât pe scenele muzicii din țară, cele din străinătate, cât și pe platourile de filmare, la ”Românii au talent” și ”Vocea României”, emisiuni în cadrul cărora este jurat. Artista își onorează toate concertele, dar are și doi copii mici și un soț, astfel că timpul liber lipsește cu desăvârșire, motiv pentru care fanii s-au întrebat dacă a avut timp măcar de studii.

Andra Măruță a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, iar în timpul unui interviu a dezvăluit că își dorește să devină cândva profesoară de muzică și să învețe copiii din noua generație tainele frumoasei arte.

Ce studii are Andra Măruță. Care este adevărata meserie a soției lui Cătălin Măruță
Andra Măruță a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret

Artista își dorește să devină profesoară de muzică

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a declarat artista, în urmă cu ceva vreme, pentru cancan.ro.

Andra, sau pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite artiste din întreaga țară. De asemenea, artista este invidiată și pentru faptul că are o familie frumoasă, căsătorindu-se cu Catalin Măruță în 2008.  Împreună au fost copii, pe David, născut pe data de 16 martie 2011, și pe Eva Maria Ioana, născută pe 23 iulie 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×