Doliu în lumea muzicii! Cântăreţul Eddie Money a murit la vârsta de 70 de ani

Alex Năstase   
în Stiri mondene
14/09/2019, 11:06
Doliu în lumea muzicii! Cântăreţul Eddie Money a murit la vârsta de 70 de ani GALERIE FOTO
Eddie Money s-a stins din viață la 70 de ani. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea muzicii! Din păcate, cântăreţul american Eddie Money, cunoscut pentru hituri precum „Take Me Home Tonight” şi „Baby Hold On”, a murit la vârsta de 70 de ani. Acesta a suferit mai multe complicaţii asociate cu o intervenţie chirurgicală pe cord pe care o suferise în urmă cu câteva luni, dar şi a unui cancer în fază terminală. Artistul s-a stins din viață, la Los Angeles, în propria casă.

Doliu în lumea muzicii!

Vă readucem aminte că în urmă cu doar câteva săptămâni, Eddie Money a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la esofag în fază terminală. Artistul a ținut să spună acest lucru printr-o înregistrare video care a fost inclusă în episodul din 12 septembrie al reality show-ului în care apărea, „Real Money”, difuzat de AXS TV. Money, printre ale cărui hituri se numără „Two Tickets to Paradise”, a spus atunci că soarta sa este „în mâinile lui Dumnezeu”.

În înregistrarea video, Money le-a transmis fanilor că a descoperit că are cancer după un control medical de rutină. Artistul a aflat că boala se răspândise deja la ficat şi la nodulii limfatici. Eddie Money, unul dintre artiştii americani de succes în anii 1970 – 1980, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Fanii lui știau că acesta a fost supus unei operaţii pe cord, după o pneumonie.

Doliu în lumea muzicii! Eddie Money
Eddie Money a activat pe piața muzicală peste 40 de ani. Sursa foto – facebook

Cântăreţul Eddy Money a murit la vârsta de 70 de ani

De altfel, Money a fost nevoit să îşi și anuleze turneul programat în această vară. Născut Edward Joseph Mahoney, în Brooklyn, New York, acesta a dat lovitura pe piața muzicală cu hituri ca „Baby Hold On”, „Maybe I’m a Fool”, „Think I’m in Love”, „Shakin'”, „Walk on Water”, „The Love in Your Eyes” şi „Peace in Our Time”. În cariera sa, una care a ținut mai bine de 4 decenii, Eddie Money, a vândut peste 28 de milioane de discuri.

„Familia Money anunţă cu durere că Eddie a murit în această dimineaţă. Cu inima grea ne luăm rămas bun de la iubitul nostru soţ şi tată. Nu ne putem imagina lumea fără el. Suntem recunoscători că va trăi veşnic prin muzica sa”, se arată în comunicatul familiei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×