Doliu în lumea fimului! A murit John Lafia, creatorul celebrei jucării Chucky

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 11:48
Doliu în lumea fimului! A murit John Lafia, creatorul celebrei jucării Chucky
A murit creatorul personajului Chucky, celebra jucărie ucigașă. Sursa foto: abcnews.com

O veste cât se poate de tristă a căzut ca un trăsnet pentru întreaga suflare a lumii cinematografice, care este de acum mult mai săracă. Asta pentru că s-a stins din viață John Lafia, nimeni altul decât creatorul lui Chucky, celebrul personaj din filmele de groază.

În vârstă de 63 de ani, acesta lasă în urmă o soție sfâșiată de durere, dar și doi copii care îl iubeau nespus. Totodată, pe rețelele de socializare au fost postate nenumărate mesaje de condoleanțe din partea fanilor, dar și a colegilor de breaslă, care îi mulțumesc pentru că ne-a dăruit tuturor unul dintre cele mai emblematice personaje din istoria producțiilor horror.

A murit John Lafia, creatorul lui Chucky. Este posibil să se fi sinucis

Conform unor publicații din străinătate, marele cineast și-ar fi pus capăt zilelor. Pentru moment, însă, nu se cunosc detalii exacte despre decesul său, o anchetă urmând să stabilească cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. John Lafia a fost co-autorul peliculei horror din anul 1988 și director de film, devenind celebru odată cu crearea personajului „Chucky”.

Fiind posedată de spiritul unui criminal în serie, păpușa ucide tot ce îi stă în cale, profitând de faptul că oamenii din jur o percep drept o jucărie consecutivă. Seria de filme a debutat cu mai bine de 40 de ani în urmă și este departe de a se fi încheiat, pentru că se lucrează la un reboot care promite să ne taie răsuflarea.

Mesajul emoționant al scenaristului Chucky

Suntem devastați să auzim despre moartea prietenului nostru John Lafia. El a fost o parte crucială a familiei Chucky de la bun început. El a scris scenariul original al lui Child’s Play împreună cu regizorul Tom Holland și cu mine, iar John a regizat.

John a fost un artist incredibil de generos. M-a lăsat mereu să-l însoțesc la orice întâlnire, am fost un soi de ”umbră” a lui. M-a învățat foarte multe despre arta cinematografică.

John a fost, de asemenea, unul dintre cei mai curioși și în permanență oameni creativi pe care i-am întâlnit vreodată, cineva care făcea mereu poze și scotea idei. Ne va fi dor de el”, a declarat Don Macini, scenaristul seriei Chucky, șocat de dispariția celui care a dat viață acestui personaj emblematic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×