Scene de GROAZĂ! Focuri de ARMĂ în Snagov!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/09/2014, 12:10
Scene de GROAZĂ! Focuri de ARMĂ în Snagov!

Scandalul dintre doi soţi s-a încheiat cu împuşcături şi o bătaie ca-n filme între un poliţist şi rudele protagoniştilor. În urma incidentului, 3 oameni au fost duşi la spital în Bucureşti.

O femeie, speriată de ameninţările soţului, a sunat la 112. Agenţii de poliţie sosiţi la faţa locului nu au reuşit să oprească scandalul. Rudele bărbatului l-au atacat pe unul dintre poliţişti, agentul fiind bătut de familia agresorului. Pentru a-i opri pe scandalagii, colegul poliţistului a tras mai multe focuri de armă. Bărbatul femeii agresate a fost împuşcat.

„La faţa locului s-a deplastat un echipaj iar în momentul în care poliţiştii au încercat să aplaneze conflictul, bărbatul împreună cu membrii familiei au agresat cu obiecte contondente poliţiştii. Aceştia au executat mai multe focuri de arma în plan vertical. Deoarece viaţa poliţiştilor a fost pusă în pericol, agresorul a fost împuşcat în spate, nefiindu-i pusă în pericol viaţa”, a declarat Roxana Vasile, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Trei oameni, printre care şi poliţistul bătut, au fost duşi la spital în Bucureşti. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să se stabilească vinovaţii.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×