Doliu în lumea filmului! Un actor a murit după ce s-a aruncat de pe un pod. Care a fost motivul sinuciderii

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 18:04
Doliu în lumea filmului! Un actor a murit după ce s-a aruncat de pe un pod. Care a fost motivul sinuciderii GALERIE FOTO
Nairo Gomez s-a aruncat de pe un pod. Sursa foto - facebook

Doliu în lumea filmului! Un faimos actor columbian a murit în urmă cu doar câteva zile după ce a stat în comă timp de mai multe luni. Acesta s-a aruncat de pe un pod din cauza unei decepții în amor. Pentru Nairo Gomez, un cunoscut actor, dar și model în țara lui, despărțirea de o iubită a fost mult prea mult. Potrivit presei locale, Gomez a fost părăsit de logodnica lui.

Doliu în lumea filmului!

Nu a reușit să treacă deloc pe acest moment și a luat decizia să-și pună capăt zilelor. Pe 28 octombrie anul trecut, Nairo Gomez se plimba pe un pod în ciuda avertismentelor primite de la conducătorii auto implicați în trafic. Martorii spun că acesta era vizibil supărat și avea o privire pierdută. Câțiva trecători spun că l-au auzit pe actor strigând nu o dată numele iubitei

La un moment dat, spre stupoarea șoferilor și a oamenilor care se aflau în apropiere s-a îndreptat către marginea podului. Cu lacrimi în ochi, Nairo Gomez i-a mai rostit o dată numele logodnicei, după care a luat decizia de a se arunca. Actorul a căzut de la o înălțime de peste 10 metri. Martorii au chemat de urgență echipajele de intervenție, însă acesta a suferit răni grave.

Doliu în lumea filmului! Nairo Gomez
Nairo Gomez a stat 8 luni de zile în comă. Sursa foto – facebook

A murit după ce s-a aruncat de pe un pod

A fost internat la o clinică din Bogota, acolo unde a stat preț de 8 luni de zile la Terapie Intensivă. Nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale a suferit Nairo Gomez. Doctorii au spus însă imediat după prima operație că prognosticul  este unul rezervat și că șansele ca actorul să-și mai revină țin mai degrabă de o minune. Una pe care familia și prietenii au așteptat-o preț de câteva sute de zile.

Din păcate, starea lui Nairo Gomez nu s-a mai îmbunătățit niciodată și actorul a încetat din viață. Lângă el s-au aflat rudele și oameni apropiați lui, toți dorind să-și ia rămas bun în acest fel.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×