Doliu în lumea filmului! A murit actorul de Oscar Stuart Whitman

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 18:32
Doliu în lumea filmului! A murit actorul de Oscar Stuart Whitman
Actorul Stuart Whitman a murit la vârsta de 92 de ani

Lumea filmului este din nou în doliu, după ce actorul Stuart Whitman a murit la vârsta de 92 de ani. A devenit cunoscut după ce a a jucat în filmul ”The Comancheros”, alături de John Wayne, în anul 1961.

Actorul Stuart Whitman a murit la vârsta de 92 de ani

Stuart Whitman a primit, de asemenea, o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din pelicula The Mark, în același an.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prietenii actorului au declarat pentru TMZ că a intrat și a ieșit din spital din cauza cancerului de piele de care suferea de ceva vreme. El a fost înconjurat de persoane dragi în momentul morții sale la casa sa din Montecito, California.

A jucat alături John Wayne

Whitman a fost o stea a ecranului timp de trei decenii, cu 150 de roluri jucate, dar rolurile western l-au prins cel mai bine.

În Comancheros, Whitman l-a jucat pe jucătorul Paul Regret, care evadează din închisoare și este vânat de căpitanul Jake Cutter din Texas Ranger, interpretat de John Wayne.

Actorul a jucat, de asemenea, în comedia aviațională ”Acești magnifici bărbați în mașinile lor zburătoare”, în 1965, și în pelicula horror ”Night of the Lepus”, 1972.

Whitman a avut o serie de roluri și în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în Highway Patrol și Superboy. Ultima sa apariție a fost în pelicula ”The President’s Man” din anul 2000, în care a jucat alături de Chuck Norris.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×