Doliu în cinematografie. A murit Rony Bridges. Actorul jucase în seria Războiul Stelelor

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 12:23
Doliu în cinematografie. A murit Rony Bridges. Actorul jucase în seria Războiul Stelelor GALERIE FOTO
Actorul scoțian Rony Bridges a murit duminică, 14 iulie. Sursa foto: Facebook

Rony Bridges, actorul care a jucat în ”Războiul stelelor” a murit duminică, 14 iulie, în Glasgow. Fanii au postat zeci de mesaje de dragoste și admirație pe rețelele de socializare.

Actorul Rony Bridges a murit duminică

Starul de cinema Rony Bridges a murit duminica aceasta. Soția actorului Michaela este devastată de moartea lui Rony și a mărturisit: „Nu îmi pot găsi cuvintele, sunt devastată, dar sunt binecuvântată cu prieteni uimitori care au fost niște îngeri în ultima lună”. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Soția actorului scoțian a mărturisit că Rony a luptat pentru viața sa și a avut mult curaj. „A luptat atât de mult și cu curaj cât de mult a putut.” Familia și prietenii și-au exprimat durerea pe site-urile de socializare.

Actorul a jucat în numeroase filme în cei peste 20 de carieră, iar rolul care l-a consacrat a fost cel din ”Star Wars V11”. Rony Bridges a mai jucat în filme precum: ”Kingdom Fall of Illandriea”, ”Deep Shit”, ”Războiul stelelor – Episodul VII: Trezirea Forței”, Valhalla: regatul întunericului”, ”Out on the Wing” sau ”Dear Frankie”.

Actorul a jucat în Războiul Stelelor
Actorul a jucat în Războiul Stelelor, Rony Bridges a murit duminică, în Glasgow. Sursa foto: Facebook

Fanii și prietenii au scris zeci de mesaje de rămas bun

Actorul din Glasgow a fost mentorul lui Robbie Crossan care i-a adus un tribut online emoțional. „Inima mea este spulberată. Duminică, Rony Bridges a părăsit această lume pentru marea scenă a cerului. Rony nu a fost doar un prieten, ci și mentorul meu, o adevărată inspirație și persoana care m-a adus în actorie. A fost, de asemenea, un om cu multe talente, un actor, dramaturg, povestitor și un tip foarte amuzant”.

„Rony a fost o persoană cu totul altruistă, a donat o sumă uriașă de bani pentru Star Child. Până ne vom întâlni din nou Amirale, dormiți bine și puterea să fie întotdeauna cu tine”, a mai fost un alt mesaj în amintirea actorului scoțian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×