Doi șoareci la metroul din Londra au făcut înconjurul internetului. Ar putea fi poza anului 2019

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/12/2019, 21:06
Doi șoareci la metroul din Londra au făcut înconjurul internetului. Ar putea fi poza anului 2019
Poza cu doi șoareci care se bat pe mâncare la metrou, în Londra, ar putea fi imaginea anului 2019. Sursa foto: Sam Rowley, Twitter

O fotografie cu doi șoareci la metroul din Londra ar putea fi desemnată poza anului 2019. Cele două rozătoare au fost surprinse într-o ipostază inedită de un fotograf în timp ce se băteau.

Doi șoareci care se bat pe mâncare la metroul din Londra, poza anului?

Fotograful Sam Rowley se poate lăuda cu una dintre cele mai interesante și haioase deopotrivă ipostaze în care a surprins doi șoricei.

În imaginea care a făcut deja înconjurul lumii se poate observa o adevărată bătaie între șoareci, aceștia împărțindu-și pumni.

Fotograful ar putea participa la concursul susținut de Muzeul de Istorie Naturală din capitala Angliei

Scena a fost imortalizată la o stație de metrou din capitala Angliei, iar cele două rozătoare, spune Rowley, și-ar fi disputat niște resturi de mâncare care au căzut de la pasageri.

Cel care a reușit să pună lăbuțele pe firmiturile de pe podea a fugit repede cu ”trofeul”, mai relatează fotograful, conform Evening Standard.

Poza lui Rowley se numește „Cearta din stație”, iar publicul dorește ca aceasta să participe în competiția „Fotograful anului 2019” la categoria „animale sălbatice”.

Acest concurs este susținut de Muzeul de Istorie Naturală din Londra, iar numărul de fotografii care pot fi incluse nu poate fi mai mare de 25.

48.000 de fotografi din 100 de țări și-au înscris pozele la acest concurs care se va finaliza pe 4 februarie 2020, iar șansele ca Rowley să ajungă printre primii 25 sunt foarte mari, dată fiind popularitatea pe care imaginea a căpătat-o în ultimele zile în spațiul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×