Un alt accident teribil în Spania, după moartea lui Cornel Galeș: doi români, tată și fiu, au decedat în urma ciocnirii a două mașini

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 20:54
Un alt accident teribil în Spania, după moartea lui Cornel Galeș: doi români, tată și fiu, au decedat în urma ciocnirii a două mașini
Doi tineri români și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în Spania. Sursa foto: romaniatv.net

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de miercuri, 4 decembrie în apropierea localității Don Benito din Spania, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului puternic, doi tineri de origine română și-au pierdut viața, în vreme ce alte două victime se află în stare gravă la spital.

O nouă tragedie pe șoselele din Spania. Doi români au murit

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi personal medical de la Extremadura Health Service (SES) şi Crucea Roşie. Din informațiile apărute până la această oră, persoanele decedate se aflau în aceeași mașină în momentul producerii nefericitului eveniment și ar fi făcut parte din aceeași familie.

Un alt bărbat care se afla împreună cu ei și celălalt șofer implicat în accident au suferit răni grave, fiind transportați de urgență la spital. Din păcate, în aceste momente medicii sunt rezervați în privința șanselor lor de supraviețuire.

Român din Germania, în stare gravă la spital după ce a fugit de polițiști și s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc

O nouă tragedie a fost cât pe ce să se petreacă în Germania, unde un român a ajuns în stare gravă la spital, după ce polițiștii l-au oprit în trafic pentru un banal control de rutină. Oamenii legii i-au cerut să se identifice, moment în care bărbatul de 31 de ani a luat-o, pur și simplu, la fugă, iar scenele care au urmat par desprinse dintr-un film de acțiune.

Potrivit informațiilor furnizate de ofițerii de poliție, tânărul a fost găsit pe acoperișul unui bloc, într-o stare evidentă de nervozitate. Ajutați de compatrioții săi, aflați la rândul lor în mașină,  polițiștii au încercat să îl calmeze și să îl convingă să coboare, însă fără succes. Bărbatul a sărit în gol, chiar înainte ca echipajul medical de pe ambulanță să ajungă la fața locului.

Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din localitate, dar starea sa este una deosebit de gravă. În timp ce tânărul se zbate între viață și moarte, autoritățile germane au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs nefericitul eveniment.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×