Doctorița Nadia Filip din Bihor, suspectată că și-a ucis bebelușul, poate fi medic în continuare: „În această perioadă este plătită de Ministerul Sănătății”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 10:59
Doctorița Nadia Filip din Bihor, suspectată că și-a ucis bebelușul, poate fi medic în continuare: „În această perioadă este plătită de Ministerul Sănătății”
Doctorița Nadia Filip poate profesa în continuare. Sursa foto: observator.tv/ ebihoreanul.ro. Colaj: Fanatik

Doctorița Nadia Filip din Oradea, cea care și-a îngropat bebelușul acum patru ani de zile, suspectată că tot ea l-a și ucis, poate profesa în continuare. Parchetul din Bihor nu consideră că femeia ar fi un pericol public, deși există foarte multe suspiciuni cu privire la acest dosar. Rămân în continuare o serie de elemente misterioase.

Doctorița Nadia Filip, în continuare la spital

În primul rând, este curios cum nu a observat nimeni pe perioada în care Nadia se ducea la spital, fiind medic rezident, că este însărcinată. Și-a ascuns foarte bine sarcina, a născut, iar la scurt timp după aceea, conform declarațiilor făcute de aceasta, bebelușul ei a murit. Există voci care susțin că femeia era foarte panicată și că, foarte probabil, a ascuns sarcina în primul rând de familie. De asemenea, nu se știe încă absolut nimic despre identitatea tatălui bebelușului care a murit sau a fost ucis acum 4 ani.

Managerul Spitalului Clinic Județean Oradea a declarat pentru săptămânalul Bihoreanul că femeia este plătită în continuare de Ministerul Sănătății și că până la o decizie a instanței nu poate fi dată afară din spital. „Eu trebuie să mă feresc de vreo problemă. Ajunge să manevreze greşit un bisturiu, o perfuzie, un cablu, să se întâmple o nenorocire. În absenţa unei măsuri dispuse de Parchet, eu nu pot să-i interzic accesul în spital, pentru că este în timpul pregătirii, mai are o lună, două de rezidenţiat, în această perioadă este plătită de Ministerul Sănătăţii”, transmite managerul Maria Cotrău.

doctorița nadia filip
Doctorița a fost descoperită când a vrut să își schimbe numele, după căsătorie. Sursa foto: ebihoreanul.ro

A fost descoperită când a vrut să își schimbe buletinul, după ce s-a căsătorit

Nadia, medic rezident la spitalul județenea la Secția I Chirurgie, este acuzată că și-a ucis bebelușul la data de 17 decembrie 2015, la scurt timp după ce l-a născut. Două zile mai târziu, pe 19 decembrie, doctorița a dus cadavrul bebelușului de doar o lună și l-a îngropat în curtea unei case din Aușeu, județul Bihor. Adevărul despre fapta pentru care Nadia riscă ani grei de pușcărie a ieșit la iveală după 4 ani, dintr-o întâmplare. Interesant este cum a fost prinsă femeia: a mers să își schimbe buletinul după ce s-a căsătorit civil, iar ofițerul de stare civilă a întrebat-o unde este copilul, căci CNP-ul lui era înregistrat în baza de date.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×