A născut prezentatoarea Oana Andoni. Vedeta PRO TV a adus pe lume o fetiță

Dan Suta  
înStiri mondene
08/10/2019, 14:42
A născut prezentatoarea Oana Andoni. Vedeta PRO TV a adus pe lume o fetiță
Oana Andoni a născut o fetiță de nota 10. Sursa foto: Instagram Oana Andoni

A născut prezentatoarea de știri de la PRO TV, Oana Andoni. Vedeta postului de pe Pache Protopopescu a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Știrista a născut azi într-o clinică din București și a fost extrem de discretă pe toată perioada sarcinii.

A născut prezentatoarea Oana Andoni. Fetița e perfect sănătoasă

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a declarat Oana Andoni pentru PRO TV.

Oana a declarat pentru postul de televiziune la care lucrează că la acest copil a visat atât ea cât și soțul ei și că sunt foarte fericiți acum, dar și că sunt conștienți că vor avea multă treabă de acum.

oana andoni
Oana Andoni este prezentatoare de știri la PRO TV. Sursa foto: Instagram Oana Andoni

Oana mai are o fetiță pe nume Erica

„Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a declarat Oana Andoni. Prezentatoarea Știrilor PRO TV mai are o fetiță în vârstă de 8 ani pe nume Erica.

„E o minune de copil. E veselă, curioasă, vorbăreaţă, curajoasă, cântă, dansează, tratează cu multă seriozitate tot ceeea ce face chiar dacă e vorba doar de joacă. Ne luminează viaţa. Datorită ei, orice zi e cu soare pentru noi. Seamănă cu amândoi”, a declarat Andoni despre fiica ei Erica în urmă cu câțiva ani pentru revista PRO TV Magazin.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×