Diana Dumitrescu a născut un băieţel. Se va numi Carol Anton

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 11:23
Diana Dumitrescu a născut un băieţel. Se va numi Carol Anton
Diana Dumitrescu a născut un băiat. Sursa foto: avantaje.ro

Actrița Diana Dumitrescu a născut un băiețel perfect sănătos pentru care a ales deja și numele. Acesta va fi botezat Carol Anton. Vedeta a păstrat secretul pentru ziua de azi, zi care are o semnificație aparte pentru blondă. Nu a lăsat să scape nicio informație din spital și a anunțat totul abia după ce s-a externat.

Diana Dumitrescu a născut un băiat. Este mamă pentru întâia oară

Cea care a jucat în telenovelele românești a născut în urmă cu câteva zile, însă a făcut anunțul azi, 15 septembrie, pentru că s-a împlinit un an de când s-a căsătorit. Vedeta a spus că ea și soțul ei sunt în al nouălea cer și s-a declarat extrem de încântată să poată împărtăși această veste cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Diana a scris că este mămică deja de câteva zile și i-a urat bun venit fiului ei, Carol, la un an de căsnicie. Actrița cunoscută din telenovelele de la Acasă TV, dar și pentru relația pe care a avut-o cu fiul producătoarei de televiziune Ruxandra Ion, Ducu, de care s-a despărțit cu mare tam-tam.

Diana Dumitrescu a născut
Actrița este căsătorită cu Alin Boroi. Sursa foto: Instagram Diana Dumitrescu

„Suntem în al nouălea cer! Bine ai venit în familia noastră!”

„Acum un an de zile spuneam amândoi un „DA” hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim împreună pe drumul vieţii în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile în viaţa noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastră! Sa îţi fie viaţa magică şi plină de culoare! Te iubim! #momanddad#35andstillfabulous #happygirlinlovecelebrating”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×