Divorțul anului în Casa Regală! Prințul Harry, la un pas de despărțirea de Meghan Markle

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 16:45
Divorțul anului în Casa Regală! Prințul Harry, la un pas de despărțirea de Meghan Markle GALERIE FOTO
Prințul Harry este la un pas de un divorț răsunător cu urmări serioase în Casa Regală. Sursa foto - Alpha Press

Se complică lucrurile pentru Casa Regală din Marea Britanie care pare că se pregătește de un divorț! Din ce în ce mai multe televiziuni și publicații spun despre iminenta despărțire a prințului Harry de Meghan Markle.

Divorțul anului în Casa Regală!

Fără doar și poate, dacă se va întâmpla în cele din urmă acest lucru, atunci divorțul lor va fi unul răsunător ce va cutremura din temelii familia regală. Ar putea fi, de altfel, o adevărată lovitură și pentru Regina Elisabeta a II-a.

„Prințul Harry divorțează de Meghan Markle. Va continua să-și amâne întoarcerea în familia regală”, au titrat mai multe ziare britanice.

Prințul Harry, la un pas de despărțirea de Meghan Markle

Ducele și Ducesa de Sussex au luat o pauză de șase luni de la îndatoririle regale. Cei doi sunt plecați încă din noiembrie în Canada. Cu toate acestea, se pare că deși au stat departe de palat și regină, cuplul nu traversează cea mai liniștită perioadă.

Din contră, lucrurile între ei sunt și mai dificile. Potrivit site-ului britanic ibtimes.com, regina Elisabeta a II-a i-ar fi forțat pe  Meghan și Harry să semneze un contract prenupțial înainte de nunta regală  în cazul în care mariajul nu ar fi mers.

A fost mutarea perfectă a Reginei Elisabeta, mai ales că nepotul ei, băiatul prințesei Diana este aproape de divorț. De remarcat că la semnarea contractului a fost prezentă cel mai bine plătit avocat din Anglia, Fiona Shackleton.

Conform înţelegerii, dacă cei doi ajung la separare, atunci ducesa nu va primi bijuterii cu valoare istorică, iar banii pe care îi va primi vor depinde de numărul de moștenitori pe care îl vor avea în momentul în care vor semna actele de divorț.

Există şi publicaţii care susţin că cei doi s-ar fi despărțit încă de anul trecut, dar au decis să plece în vacanță pentru a mai da o șansă mariajului. Conform jurnaliştilor, Harry a făcut tot ce a putut ca să-și salveze căsnicia la sfaturile reginei Elisabeta.

Ultima oară, cei doi au fost surprinși petrecând Revelionul împreună în Canada, alături de niște prieteni. Deocamdată, Casa regală britanică nu a făcut nicio declarație legată de o eventuală despărțire între cei doi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×