Nou motiv de scandal în Marea Britanie. Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Familia Regală

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/11/2019, 12:49
Nou motiv de scandal în Marea Britanie. Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Familia Regală
Meghan Markle și soțul ei vor petrece Crăciunul cu mama ducesei. Sursa foto: news.com.au

Ruptura din familia regală a Marii Britanii este tot mai adâncă și, dacă până acum existau doar zvonuri despre neînțelegerile dintre membrii acesteia, acum lucrurile sunt cât se poate de evidente. Decizia ducilor de Sussex, Meghan și Harry, de a nu petrece Crăciunul alături de familia regală a aprins spiritele în presa din Regat, iar speculațiile au explodat. Este chiar atât de prost privită Meghan de către ceilalți membri ai Casei Regale? Face bine Prințul Harry să sacrifice totul de dragul soției sale? Scandalul e departe de a se termina!

Meghan Markle și Harry vor petrece Crăciunul separat de Familia Regală

Harry și Meghan au luat decizia de a petrece vacanța de Crăciun și sărbătorile de iarnă fără Regina Elisabeta și familia lui William. Cei doi vor fi împreună cu mama lui Meghan, Doris Ragland, potrivit unui anunț oficial făcut de Palatul Buckingham. „Ducele şi ducesa de Suusex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni”, a transmis Palatul Buckingham. „După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina”, este comunicatul transmis de Buckingham Pallace, conform Daily Mail.

De altfel, Meghan Markle se simt tot mai singură în familia regală. Într-un interviu recent acordat postului de televiziune iTV, ducesa de Sussex a spus că îi este foarte greu în rolul pe care îl are și că după ce l-a născut pe Archie a fost extrem de tristă.

Singură și tristă

Ducesa i-a impresionat pe toți, căci aceasta a confirmat ceea ce scria presa tabloidă: nu îi este deloc bine în familia prințului Harry. Presa britanică a scris că Meghan nu s-ar înțelege tocmai bine cu Kate și William, iar Regina Elisabeta nu ar avea-o la suflet.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×