Divorțează Anda Adam? Artista a încetat să mai poarte verigheta

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 17:19
Divorțează Anda Adam? Artista a încetat să mai poarte verigheta
Anda Adam și soțul său au renunțat la verighete. Sursa foto: Instagram

În ultima vreme au circulat în spațiul public tot mai multe zvonuri conform cărora una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi s-ar afla în pragul divorțului. Este vorba despre Anda Adam, care nu doar că nu mai publică pe rețelele de socializare fotografii împreună cu partenerul de viață, cum o făcea odinioară, dar a luat o decizie radicală, alimentând astfel speculațiile.

Anda Adam, la un pas de divorț? Artista a renunțat la verighetă

Recent, frumoasa blondină și Sorin Nicolescu, bărbatul cu care este căsătorită încă din 2015 au încetat să mai poarte verighetele, semn că mariajul lor nu traversează cea mai bună perioadă. Discretă din fire, cântăreața evită, însă, orice discuție publică pe această temă, preferând ca eventualele probleme să rămână în sânul familiei.

Cert este că gurile rele vorbesc deja despre un divorț iminent care poate părea surprinzător, având în vedere că până nu demult cei doi soți își propuneau să aducă pe lume un frățior sau o surioară pentru Evelin, fetița lor. Din păcate pentru ei, deși aleseseră chiar și numele pe care urma să-l poarte viitorul membru al familiei, planurile le-au fost date peste cap de programul încărcat al artistei.

Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a dezvăluit Anda Adam în luna aprilie a anului trecut.

Cum își petrece timpul în izolare: „Vecinii sunt fierți”

Chiar dacă nu mai postează fotografii alături de soțul său, frumoasa blondină este în continuare activă pe rețelele de socializare și își pune fanii pe jar cu cele mai provocatoare apariții. Nici măcar izolarea nu o împiedică să realizeze adevărate shooting-uri, spre încântarea internauților, dar și a vecinilor care au putut să-i admire „pe viu” formele voluptoase.

Când ești în izolare, lucrurile pe care le poți face nu sunt atât de multe. Curat, mâncare, activități cu fetița mea, citit, antrenamente în sufragerie, vloguri și mai ales ședințe foto, doar că decorul și spațiul sunt limitate.

Câte poze în pat, sufragerie sau la masă poți să îți faci? În duș… acolo nici nu ai cum! Așa că profit de soarele pe care îl avem de câteva zile și majoritatea pozelor le fac pe balcon la lumină naturală și ies super!

Să iertați că decorul e mereu același… adică același balcon, dar acolo am soare și e lumina cea mai bună, perfectă pentru niște poze wow, așa cum mi-am învățat admiratorii până acum. Nu îmi pot lăsa rețelele de socializare baltă și atunci ne adaptăm situației!

Dacă vine super-căldură, voi face plajă în balcon și voi îmbrăca costumele de baie superbe cu cristale din propria mea colecție de costume de baie – Adam&Eve SwimWear – și mă voi bucura de soare și nu voi rata ocazia să imortalizez momentul și să îl împărtășesc cu voi”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×