Divorţ răsunător! Eros Ramazzotti se desparte de Marica Pellegrinelli după cinci ani de mariaj

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 13:04
Divorţ răsunător! Eros Ramazzotti se desparte de Marica Pellegrinelli după cinci ani de mariaj
Eros Ramazzotti s-a despărțit de soția lui, Marica. Sursa foto: hepta.ro

Faimosul cântăreț italian Eros Ramazzotti se desparte de soția lui, Marica Pellegrinelli, după cinci ani de mariaj. Zvonuri despre separare au apărut de mai mult timp, așa că aceștia au fost nevoiți să confirme ruptura. Cei doi au fost împreună 10 ani, iar ultimii 5 ani au fost parteneri cu acte în regulă.

Eros Ramazzotti, despărțire neașteptată de Marica Pellegrinelli

Artistul și fosta soție au transmis un comunicat de presă în care au anunțat divorțul fără să spună care este motivul pentru care au ales să meargă fiecare pe drumul său. Cei doi au spus că vor păstra legătura de dragul familiei pe care au construit-o împreună. Presa italiană scrie că Eros și Marica nu se mai înțelegeau în ultima vreme și că principalul motiv ar fi monotonia care s-a instalat în căsnicie și a produs o răceală totală.

Cei doi nu au reușit să păstreze vie flacăra iubirii care i-a adus împreună. Marica și Eros au împreună o fată și un băiat, Maria și Tulio Gabrio. Cei doi vor face tot posibilul ca aceștia să nu fie afectați de despărțirea lor și le vor asigura tot ce au nevoie. Aceștia au lăsat de înțeles că nu le va lipsi nimic și nu se va schimba mare lucru privind raportul dintre copii și părinți.

Eros și Marica au fost căsătoriți 5 ani de zile. Sursa foto: hepta.ro

Decizia a fost de comun acord: Marica se mutase de ceva vreme din apartamentul conjugal

„Au fost 10 ani minunați și împreună am construit o familie minunată și am fost fericiți într-un fel pe care nu-l vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord și vom continua să ținem legătura”, au transmis foștii soți în comunicatul de presă.

Cântărețul în vârstă de 55 de ani a mai fost căsătorit cu prezentatoarea Michella Hunziker, cu care are o fată pe nume Aurora. Presa din Italia a scris, în legătură cu recentul divorț, că Marica se mutase de ceva vreme din apartamentul în care cei doi locuiau.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×