Discreție totală! Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au botezat copilul pe 22 septembrie, dar abia acum s-a aflat!

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 08:48
Discreție totală! Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au botezat copilul pe 22 septembrie, dar abia acum s-a aflat!
Ștefan Bănică și Lavinia au făcut botezul lui Alexandru în mare secret. Sursa foto: wowbiz.ro

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva știu ce înseamnă să fii cu adevărat discret! Se știe că artiștii au devenit părinți în luna mai a acestui an, când solista fostei trupe Spicy a născut pentru prima oară. Dacă sarcina a fost una discretă, așa s-a întâmplat și cu botezul. Cei doi l-au botezat pe micuțul Alexandru pe 22 septembrie, însă abia acum s-a aflat asta!

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au botezat copilul în mare secret

Cântăreții care formează una din cele mai frumoase familii din spațiul monden și-au creștinat băiețelul la un restaurant luxos din nordul Bucureștiului, fără ca presa să afle ceva în tot acest timp. Dacă alți artiști cheamă presa și vând astfel de evenimente pentru că au contracte de publicitate cu tot felul de firme pe care le promovează pe rețelele de socializare, ei bine, Ștefan și Lavinia nu au vrut să facă bani de pe urma botezului micuțului Alex, cel puțin asta susține spynews.ro care a aflat când a avut loc botezul.

La eveniment au participat, așadar, doar persoanele foarte apropiate de cuplu. Secretul a fost bine păstrat și nici până azi cei doi nu au vrut să vorbească despre acest moment intim. Pentru Ștefan Bănică nu e ceva nou, el fiind obișnuit deja cu botezurile, căci a devenit tată pentru a treia oară. Artistul mai are un băiat și o fetiță, pe nume Violeta, rezultată din relația pe care a avut-o cu Andreea Marin.

ștefan bănică lavinia
Ștefan, surprins cu micuțul Alex de către paparazzii de la ziarul Click

Ștefan și Lavinia s-au căsătorit în Bulgaria

Secretă a fost și căsătoria dintre Ștefan și Lavinia. Cei doi au ales să își unească destinele într-un loc magic din Bulgaria. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a spus Lavinia la un post de televiziune în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×