Directorul Poștei Române, anunț important pentru români: ”Pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate, indiferent de situație”

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
22/03/2020, 23:25
Directorul Poștei Române, anunț important pentru români: ”Pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate, indiferent de situație”
Directorul Poștei Române, Horia Grigorescu, a făcut un anunț important pentru români și a precizat că indiferent de situația din țară, pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate

Directorul Poștei Române, Horia Grigorescu, a făcut un anunț important pentru români și a precizat că indiferent de situația din țară, pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate.

Directorul Poștei Române, anunț important pentru români

”Poștașii sunt prezenți pe străzi în fiecare zi și se asigură că românii își primesc pensiile și toate celelalte prestații sociale. Știm că peste 5 milioane de beneficiari se bazează pe noi în fiecare lună să le aducem la ușă banii de care au atât de mare nevoie pentru a își duce viața în mod normal”, a fost anunțul făcut de directorul Poștei Române.

”Poștașii companiei sunt în fiecare zi la datorie pentru toți clienții săi, iar pe această cale fac un apel către toți clienții noștri să stea acasă pentru că noi facem tot ce e posibil să limităm deplasărilor lor, oferindu-le însă toate serviciile de care au nevoie”, a declarat Horia Grigorescu pentru stiripesurse.ro.

”Pe lângă măști și mânuși, factorii poștali care distribuie trimiterile și prestațiile sociale clienților aflați în izolare la domiciliu sunt dotați și cu ochelari de protecție, mașina cu care se realizează distribuirea fiind dotată și cu dezinfectant de mâini pe bază de alcool”, a continuat el.

”Volumele de trimiteri poștale internaționale s-au contractat”

”Aceștia au fost instruiți să păstreze distanța de 2 metri față de persoanele izolate cărora urmează să li se distribuie prestațiile sociale. Factorii poștali nu vor intra în locuința clienților, distribuirea realizându-se la ușă sau la poartă”, a explicat Grigorescu.

”La fel cum și în Italia, serviciile poștale au continuat activitatea și după ce restul serviciilor publice au fost suspendate, ne așteptăm ca și noi Poșta Română să rămânem un astfel de bastion. Business-ul este afectat urmare a efectului de domino care a avut, are și probabil va mai avea loc în economia națională și internațională, însă noi suntem o companie puternică”, a spus directorul Poștei Române.

”Unul dintre segmentele de business cele mai afectate în acest moment este cel al serviciilor internaționale. Este însă un lucru pe care l-am anticipat încă de la momentul primelor semnale primite din China. Volumele de trimiteri poștale internaționale s-au contractat și asta va duce în cascada evident la o pierdere de venituri în această zonă”, a afirmat el.

”Totodată am sesizat un trend descrescător al trimiterilor poștale clasice ca urmare a limitării activităților partenerilor noștri comerciali. Segmentul de activitate care însă ne-a arătat un trend pozitiv este cel al serviciilor de curierat, activitate desfășurară de divizia noastră de curierat rapid – PrioriPost”, a precizat Horia Grigoresc.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus că pensionarii nu au niciun motiv de îngrijorare, deoarece sunt bani la bugetul de stat pentru plata tuturor pensiilor, iar aceasta se va face la timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×