Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti și-a dat demisia

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 16:25
Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti și-a dat demisia
Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti și-a dat demisia. Sursa foto: adevarul.ro

Demisie la vârful Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB)! Directorul general al Companiei, Alexandru Ivan, a demisionat din funcţie, se arată într-un comunicat al companiei.

Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti și-a dat demisia

Potrivit comunicatului respectiv, Alexandru Ivan va rămâne la conducerea companiei încă 30 de zile, fiind în perioada de preaviz, au informat, vineri, reprezentanţii companiei.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar”, se arată în comunicatul CNAB.

Alexandru Ivan este în preaviz pentru 30 de zile

În prezent, el se află în perioada de preaviz de 30 zile, conform prevederilor contractului de mandat și va continua să exercite funcția de director aș CNAB.

„În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB”.

Alexandru Ivan a fost numit director general al CNAB în luna aprilie 2019, având mandat provizoriu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×