Digi 24 își modifică grila de programe în contextul epidemiei de coronavirus! Emisiunea lui CTP, suspendată

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/03/2020, 17:46
Digi 24 își modifică grila de programe în contextul epidemiei de coronavirus! Emisiunea lui CTP, suspendată
Emisiunea lui CTP de la Digi 24 a fost suspendată în contextul pandemiei de coronavirus. Sursa foto: Digi 24

În plină epidemie de coronavirus, Digi 24 își modifică grila de programe, pentru a face față fluxului de informații din această perioadă. Prin urmare, „Cap Limpede”, emisiunea de analiză cu Cristian Tudor Popescu invitat permanent, a fost suspendată, postul deținut de RCS RDS urmând să se concentreze exclusiv pe furnizarea știrilor cu privire la COVID-19.

Emisiunea lui CTP de la Digi 24 a fost suspendată. Ce spun reprezentanții postului

Anunțul a fost făcut de reprezentanții canalului de știri, prin intermediul unui comunicat dat publicității în cursul zilei de joi, 18 martie. În emisiunea programată vineri, de la ora 20:00, CTP dezbătea împreună cu Roxana Lăzărescu cele mai importante subiecte de pe scena politică și nu numai. Reputatul jurnalist va fi prezent, însă, în continuare în programele postului de televiziune.

Postul de televiziune Digi24 îşi va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane şi logistice în misiunea de informare corectă, completă şi continuă a telespectatorilor săi.

În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de ştiri şi informaţii de ultimă oră, emisiunea «Cap limpede», difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi24“, au transmis reprezentanții Digi 24.

Postul de știri a luat măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Dincolo de modificarea grilei de programe pentru a informa în permamență telespectatorii cu privire la pandemia de coronavirus, postul de știri a anunțat recent și o serie de măsuri menite să prevină răspândirea agentului patogen.

Prin urmare, numărul invitaților din platou se va reduce considerabil, iar aceștia nu vor mai putea fi machiați de serviciul televiziunii.

În plus angajații sunt îndemnați să evite contactul fizic cu invitații și să dezinfecteze periodic toate spațiile pe care le folosesc. Totodată, pentru a limita prezența invitaților în studiourile stației, aceștia vor avea intervenții telefonice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×