Dezvăluiri șocante despre Goo Hara! S-ar fi sinucis după ce a fost hărțuită online de fostul iubit

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 17:49
Dezvăluiri șocante despre Goo Hara! S-ar fi sinucis după ce a fost hărțuită online de fostul iubit GALERIE FOTO
Goo Hara a fost găsită moartă într-un apartament din Seul. Sursa foto - facebook

Dezvăluiri șocante despre Goo Hara, tânăra vedetă K-pop despre care se crede că a ales să-și pună capăt zilelor. Din primele informații, aceasta se pare că a fost victimă a practicii „revenge porn”, ceea ce a generat o amplă dezbatere în Coreea de Sud despre hărţuirile online. Poliţia anchetează cauzele decesului, dar toate pistele duc către varianta sinuciderii. Dacă ipoteza este confirmată, va fi pentru a doua oară în decurs de o lună când o vedetă a muzicii pop coreene se sinucide.

Dezvăluiri șocante despre Goo Hara!

Nu este pentru prima oară când Goo Hara a încercat să se omoare – în mai, vedeta a prezentat scuze publice după spitalizarea sa în urma unei tentative prezumtive de suicid, dezvăluind că se simţea „chinuită de un anumit număr de probleme”. Acum, decesul artistei a determinat publicarea unei petiţii online în care se solicită pedepse mai severe contra hărţuirii online şi a comentariilor abuzive publicate pe internet. Peste 20.000 de oameni au semnat în prima zi.

Trebuie specificat că Goo Hara a fost anul trecut victima unui şantaj din partea unui fost iubit, Choi Jong-bum. Acesta o ameninţa cu publicarea unor înregistrări video cu caracter sexual şi cu „distrugerea carierei (sale) artistice”. De altfel, în câteva imagini filmate cu camere de supraveghere o arătau pe artistă în genunchi în faţa lui, aparent pentru a îl implora să nu facă publice acele înregistrări.

S-ar fi sinucis după ce a fost hărțuită online de fostul iubit

La câteva luni distanță, bărbatul a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, inclusiv pentru tentativă de şantaj. Cu toate acestea, fostul iubit al vedetei a primit o pedeapsă de închisoare cu suspendare. Între timp, cântăreaţa a devenit ţinta unui număr uriaș de comentarii răuvoitoare pe internet. De altfel, chiar înainte să-i fie descoperit cadavrul, pe contul ei de Instagram puteau fi citite numeroase comentarii umilitoare legate de aspectul ei fizic şi de relaţia cu fostul ei iubit.

Vă reamintim că Goo Hara a cântat între anii 2008 şi 2015 în trupa Kara, unul dintre cele mai în vogă grupuri de K-pop. La puțin timp după ce trupa s-a destrămat, aceasta s-a lansat într-o carieră solo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×