Dezvăluiri despre viaţa lui Dani Mocanu. De ce nu s-a căsătorit: “Am cele mai multe aventuri”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 17:03
Dezvăluiri despre viaţa lui Dani Mocanu. De ce nu s-a căsătorit: “Am cele mai multe aventuri”
De ce nu s-a căsătorit Dani Mocanu

Dani Mocanu a mărturisit de ce nu s-a căsătorit! Manelistul are mii de fani, fetele îi fredonează melodiile și ar face orice pentru a-l întâlni, însă cântărețul a ales să fie singur, momentan. Dani Mocanu a vorbit deschis despre viața sa amoroasă!

De ce nu s-a căsătorit Dani Mocanu

Dani Mocanu nu doar că nu s-a căsătorit, dar nu are nici măcar o iubită! Fanii au fost curioși să afle de ce manelistul nu este implicat în nicio relație. Fanii au început să-l suspecteze că ar fi…timid!

„Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Manelistul adoră aventurile

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a spus Dani Mocanu pentru wowbiz.ro.

Manelistul Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane și chiar i s-a pus sechestru pe avere, dar este în același timp unul dintre cei mai ascultați artiști români de pe YouTube.

Se pare că problemele sale cu legea l-au propulsat pe Dani Mocanu în preferințele tinerilor din România! Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi.  Pe locul secund se afla atunci Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3.8 milioane de abonaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×