Dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu. Elena Ceauşescu s-a implicat violent atunci când a aflat cu cine se iubeşte acesta

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 10:04
Dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu. Elena Ceauşescu s-a implicat violent atunci când a aflat cu cine se iubeşte acesta GALERIE FOTO
Nicu Ceaușescu a murit la Viena, în 1996. Sursa foto - facebook

Apar noi dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu la peste 20 de ani de la moartea fiului fostului președinte. Conform celor de la Historia, acesta a fost nevoit să renunțe la femeia pe care a iubit-o timp de zece ani și în cele din urmă a acceptat soția recomandată pe linie de partid. Avea să moară departe de cea alături de care spera la un moment dat să îmbătrânească. Să o luăm totuși cu începutul. Despre Nicu Ceaușescu s-a spus că a avut nenumărate amante și că nu era chiar cel mai cuminte iubit.

Dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu

Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului ministru de Externe, George Macovescu a povestit cum mama lui Nicu Ceaușescu, Elena a intervenit brutal în relatia pe care acesta a avut-o, timp de 10 ani, cu Donca, fiica ideologului partidului, Paul Niculescu-Mizil, sora lui Serghei Mizil. “Nicu Ceauşescu a iubit-o foarte mult pe fata lui Mizil, pe Donca, a vrut s-o ia de soție, dar Elena Ceauşescu nu l-a lăsat să se căsătorească cu ea.

Această fată de 16 ani a fost luată de pe stradă forțat și dusă la un spital unde a fost chiuretată, însărcinată fiind cu Nicu Ceaușescu. Pentru Nicu, Donca Mizil a fost iubirea vieții lui”, a povestit soția fostului ministru de Externe. Elena Ceaușescu nu era deloc de acord cu ereditatea fetei, despre care se crede că a fost înfiată. ”Motivul antipatiei Elenei Ceaușescu față de Donca ține – ca și în cazul Iordanei Borilă, prima soție a  lui Valentin, fratele mai mare al lui Nicu – de semnele unei obsesii tot mai mari pentru noblețea sângelui unei posibile nurori și, prin urmare, viitoare membră a proiectatei dinastii prezidențiale.

Dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu. Nicu Ceaușescu
Nicu Ceaușescu a fost un tânăr pasionat de sport și…femei. Sursa foto – facebook

Elena Ceauşescu s-a implicat violent atunci când a aflat cu cine se iubeşte acesta

Dacă în cazul Iordanei, Elena Ceaușescu avea rezerve legate de originea ei etnică, despre Donca se spunea că ostilitatea ar fi provenit din convingerea Elenei că era un copil înfiat, a cărui ereditate ar fi fost necunoscută”, a explicat și politologul Vladimir Tismăneanu, fost coleg de şcoală cu Nicuşor. Cert este că fata a fost îndepărtată și Nicu Ceaușescu și-a urmat cursul firesc al vieții.

Au urmat Jeanina Matei, Nadia Comăneci și Daniela Vlădescu, femei despre care s-a spus că au avut o relație cu fiul fostului dictator. Avea să moară la 25 septembrie 1996, la Viena, la vârsta de 45 de ani

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×