Dezvăluiri cutremurătoare ale naşei fiicei lui Aurelian Preda. Ce i-ar fi făcut Nicuşor Iordan tinerei Ana Maria Rosa: „Nu ştiu cum nu îi e frică de Dumnezeu”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 20:11
Dezvăluiri cutremurătoare ale naşei fiicei lui Aurelian Preda. Ce i-ar fi făcut Nicuşor Iordan tinerei Ana Maria Rosa: „Nu ştiu cum nu îi e frică de Dumnezeu”
Fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan. Sursa foto: wowbiz.ro

Meri Stipo, nașa fiicei regretatului cântăreț de muzică populară Aurelian Preda, a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante, secrete pe care artistul le-ar fi dus cu el în mormânt. Aceasta a vorbit despre presupusele agresiuni de care Nicușor Iordan a fost acuzat, una dintre victimele prietenului fostului cântăreț fiind chiar fiica acestuia, Ana Maria Rosa.

Nașa fiicei lui Aurelian Preda, acuzații șocante: artistul avea o relație cu un bărbat

Meri susține acum că este bucuroasă că Ana Maria Rosa a avut curajul să îl dea în judecată pe Nicușor Iordan pentru viol și pornografie infantilă și speră că justiția va face dreptate. Nașa Anei Maria Rosa susține că Nicușor trebuia să fie pentru ea ca un al doilea tată, însă acesta nu a făcut altceva decât să își bată joc de fată și să profite de inocența ei.

Abuzurile de care este acuzat Iordan, unul din cei mai apropiați oameni ai lui Aurelian Preda, le-ar fi comis pe când Ana Maria, acum majoră și cu un partener minunat, avea doar 16 ani. Aurelian a avut grijă de fata pe care a născut-o nepoata sa Ica la fel ca și cum ar fi fost fiica lui. Meri a fost sunată să accepte rolul de nașă de botez și astfel a intrat în viața solistului.

Ana Maria Rosa l-a acuzat pe Nicușor Iordan de abuz sexual. Sursa foto: wowbiz.ro

Nicușor Iordan ar fi abuzat-o fizic și psihic pe Ana Rosa. Din gelozie?

Cei de la cancan.ro scriu că Meri a simțit o atracție nefirească între Aurelian Preda și Nicușor Iordan, și că acesta din urmă, era extrem de gelos pe Ana Rosa. Cu alte cuvinte, Meri spune că Aurelian Preda era homosexual și întreținea o relație de mai mulți ani cu Nicușor.

„I-am găsit în casă și Aurelian mi l-a prezentat ca fiind un prieten care îl poate ajuta cu Ana, nu în rol de mamă, pentru că mama Anei exista și era întotdeauna lângă ea. Să-l ajute, așa mi-a explicat… dar eu am înțeles imediat că între cei doi era dragoste la prima vedere. Și această dragoste a durat până când Aurelian s-a stins”, a declarat Meri pentru cancan.ro.

„Ana nu a mai suportat, în viața lui Nicușor Iordan a intrat o persoană care o amenința pe Ana cu niște filmulețe urâte, mă rog, sunt puse la dosar, și nu vreau să intru în aceste lucruri, și atunci ea a decis să meargă la mama ei și să spună despre toate ororile la care o supunea acest, nu om, nu ființă umană, nu știu cum să-l numesc. Eu nu știu cum nu-i este frică de Dumnezeu, să iasă în public să râdă, să îmbrățișeze numele lui Dumnezeu, cruci, să se fotografieze lângă biserici și să fie insensibil la toate mizeriile pe care le-a făcut“, a completat nașa de botez a Anei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×