Dezmăț total la petrecerile de Paște! Cum au ieșit aceste tinere, fără rușine, din club FOTO

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/04/2019, 21:41
Dezmăț total la petrecerile de Paște! Cum au ieșit aceste tinere, fără rușine, din club FOTO GALERIE FOTO
Imagini incendiare după petrecerile de Paștele Catolic

Catolicii din întreaga lume au sărbătorit astăzi Sfintele Paști, astfel că tinerii nu au putut rata ocazia de a încinge o serie de petreceri pe cinste în cluburile de noapte. În Marea Britanie însă, au exagerat cu băuturile alcoolice. Cel puțin așa reiese din imaginile surprinse de paparazzi.

Cum au ieșit tinerii din cluburile de noapte

Englezii au profitat din plin de weekend-ul prilejuit de sărbătoarea Paștelui Catolic, astfel că au luat cu asalt cluburile de noapte. Dornici de distracție, aceștia au golit pahar după pahar, petrecând până la ivirea zorilor.

Purtând ținute care mai de care mai provocatoare, tinerele domnișoare și-au etalat formele superbe, spre satisfacția bărbaților în căutare de noi cuceriri. Cum excesul nu este niciodată indicat, efectele unei nopți întregi de distracție au început să se resimtă, când petrecăreții s-au îndreptat agale spre casele lor. Obosiți și amețiți de băutură, aceștia nu au mai avut răbdare până acasă și s-au prăvălit pe băncile din apropiere, pentru a se odihni.

Acești tineri au exagerat cu băutura și s-au oprit pentru câteva momente să se odihnească
Acești tineri au exagerat cu băutura și s-au oprit pentru câteva momente să se odihnească

Restaurantele de tip fast-food au înregistrat vânzări record

Patronii restaurantelor de tip fast-food cu siguranță își freacă acum mâinile de bucurie, văzând profitul uriaș pe care au reușit să îl înregistreze. Sute de tineri, înfometați după o noapte întreagă de chefuri, s-au oprit pentru un sandwich rapid, iar fast-food-urile le-au stat, cum era firesc, la dispoziție.

Pe străzile orașelor din Marea Britanie, au putut fi observate diverse domnișoare îmbrăcate extrem de provocator, aflate însă într-o stare care nu le face tocmai cinste. După ce au „udat” cum se cuvine Paștele catolic, acestea au luat-o agale spre casă, clătinându-se și împiedicându-se din loc în loc, pe fondul amețelii puternice. Ipostazele surprinse de aparatele camerelor de fotografiat în acest weekend au devenit rapid virale, făcând deliciul internauților din Marea Britanie și nu numai. Aceștia s-au amuzat copios, iar comentariile au curs în valuri, la fel ca băutura cu care s-au răsfățat tinerii în cluburile de noapte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×