PROGRAM TV DE PAŞTI. Ce pregătesc principalele televiziuni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2016, 11:31
PROGRAM TV DE PAŞTI. Ce pregătesc principalele televiziuni

PROGRAM TV DE PASTI. Ce pregătesc principalele televiziuni în zilele de Paşti?

PROGRAM TV DE PASTI. Slujba de înviere se va vedea sâmbătă, în direct, la Pro TV, Antena 1 şi TVR. Pro TV va difuza ultima parte din faimoasa serie Iisus din Nazareth, dar şi emisiunea Clipa de fericire, prezentată de Amalia Enache, potrivit paginademedia.ro.

PROGRAM TV DE PASTI. Sâmbătă, 30 aprilie

Pro TV
20.30 – Postul a programat ultima parte din faimosul serial Iisus din Nazareth, din 1977.

22.00 – o nouă ediţie din emisiunea Clipa de fericire, prezentată de Amalia Enache. Emisiunea a avut toamna trecută câteva difuzări, iar acum Pro TV va difuza încă două episoade, unul sâmbătă iar al doilea duminică.

23.45 – Slujba de înviere

Antena 1
20.00 – În seara de Înviere Antenei 1 va difuza o nouă ediţie a emisiunii “Te cunosc de undeva!”. Cine va urca pe scena show-ului: Lady Gaga, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Linda Perry de la 4 Non Blondes, Charlie Puth & Wiz Khalifa, Missy Elliott, Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Zaz şi Patti LaBelle .

22.30 – După “Te cunosc de undeva!”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.30 Slujba de Înviere.

TVR 1
18.00 Exclusiv în România, o ediţie în care Cristian Tabără şi echipa sa ajung în Maramureş. Va fi prezentată Biserica din Deal din Ieud, aflată în patrimoniul mondial UNESCO, dar şi un meşteşug vechi păstrat în sat: prelucratul cânepii.
PROGRAM TV DE PASTI. Cum se bate cânepa, cum se toarce fuiorul, ce operaţiuni presupune procedeul de prelucrare a cânepii vom vedea din demonstraţia făcută la Muzeul Etnografic al Familiei Pleş, din Ieud, situat la baza dealului unde se găseşte cea mai veche biserică de lemn din Maramureş. Muzeul este amenajat în cadrul unei foste gospodării ţărăneşti, veche de circa 200 de ani şi cuprinde o colecţie de obiecte de port popular şi unelte specifice acestei zone.

PROGRAM TV DE PASTI. Tot la Exclusiv în România, Moş Pupăză, meşter renumit în zonă, vorbeşte despre secretul porţilor maramureşene. Jurnalista Lorelei Mihală ia lecţii despre cum se ţes covoarele în Maramureş şi, tot în această ediţie, pregătim masa de Paşti, în stil tradiţional, la Botiza. De pe masa de Paşti pregătită de maramureşeni nu lipsesc: friptura de miel, ciorba şi umplutura de miel, cozonacul, pasca şi, bineînţeles, ouăle înroşite cu coji de ceapă.
23.50 – Slujba de Înviere, transmisă în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti

PROGRAM TV DE PASTI. Duminică, 1 mai

Pro TV
20.30 – Ediţie Ferma vedetelor, episodul 24, în care Octavian Strunilă este cel intrat la duel, iar duminică acesta îşi va alege oponentul.

22.00 – Clipa de fericire, emisiune cu Amalia Enache.

Antena 1
20.00 – În prima zi de Paşti, Vasile Muraru şi Valentina Fătu au… “Chef de râs”, de la ora 20.00, la Antena 1. Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susţinute de invitaţii lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica şi Ioniţă din Clejani.

22.30 – De la ora 22.30, telespectatorii Antena 1 au parte de „Bravo, România!”

TVR 1
15.00 – Ediţie specială de Paşti Politică şi delicateţuri. Mircea Dinescu va ciocni un ou roşu cu… Cezar Ouatu.

23.20 – Concert Alessandro Safina, duminică, 1 mai, 23.20 – Alessandro Safina a readus la Bucureşti parfumul Toscanei şi versurile romantice ale celor mai cunoscute melodii italiene. Interpretul hitului „Luna” a fost primit cu aplauze de publicul român, care a savurat fiecare moment muzical susţinut de artist.

PROGRAM TV DE PASTI. Luni, 2 mai

Pro TV
18.00 – Ediţie specială a emisiunii Ce spun românii, prezentată de Cabral. În ediţia de luni confruntarea va fi între mămici şi tătici celebri. Dana Rogoz – capitan, Oana Cuzino, Nicolle Stanese si Corina Bud, va lupta pentru organizatia World Vision si va infrunta echipa tăticilor, reprezentata de Catalin Maruta – capitan, Dan Cruceru, Razvan Fodor si Adi Sina. Taticii vor lupta pentru fundatia MagiCAMP.

20.30 – Pro TV va difuza finala Bake Off România, în care Irina, Daniel şi Robert vor lupta pentru marele premiu.

Antena 1 
8.00 – În ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã luni, 2 mai, de la 08:00, la Antena 1, Horia Brenciu vrea sã le ia locul matinalilor.

PROGRAM TV DE PASTI. Printre invitaţii care le mai calcã pragul îndrãgiţilor matinali se numãrã Oana Sârbu, care va susţine un mic recital alãturi de Horia Brenciu şi orchestra, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu, dar şi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cãtãlin Scãrlãtescu.

20.30 – A doua zi de Paşte, de la ora 20.30, în ediţia „Chefi la cuţite” difuzată de Antena 1 de la 20.30, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu îşi unesc forţele pentru un meniu de Paşte, la jurizare vor fi Nea Mărin şi invitaţii lui printre care Liviu Vârciu, Edi Stancu, Coana Miţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×