Detaliul observat la mormântul lui Cornel Galeș, la trei zile de la înmormântare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/12/2019, 15:30
Detaliul observat la mormântul lui Cornel Galeș, la trei zile de la înmormântare
Cornel Galeș s-a trecut singur pe crucea Ilenei Ciuculete. Sursa foto: stirescu.ro

Certat cu aproape toți apropiații săi de suflet, Conel Galeș s-a gândit, probabil, că nu va avea cine să se ocupe de înmormântarea sa, așa că a trecut pe crucea Ilenei Ciuculete și numele său și data nașterii. A rămas de completat doar data decesului.

Cornel Galeș s-a trecut singur pe crucea Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a fost înmormântat în urmă cu trei zile, iar din sutele de prieteni pe care îi avea, doar o mână de oameni a participat la funeraliile sale, semn că toți l-au uitat, poate și pentru faptul că și-a găsit imediat o altă iubire, după moartea regretatei Ileana Ciuculete.

”Parcă știa că așa avea să se întâmple, că de el nu va avea cine să se ocupe, și și-a trecut el pe cruce datele, că altfel probabil că doar cu numele de pe crucea de lemn rămânea”, spuneau oamenii în cimitir, după cum scrie wowbiz.ro.

Cornel Galeș, uitat de frate și abandonat de familie

Fratele său, Marian, nici nu a vrut să audă de Cornel Galeș. Nici măcar la moartea sa nu a venit, nici el, nici soția lui, prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan. Nici fiica sa nu și-a condus pe ultimul drum tatăl. Cea care s-a ocupat de funeralii a fost ultima sa iubită, Viviana și fiica acesteia, care s-a ocupat cu toate actele de repatriere a trupului neînsuflețit din Spania.

Cornel Galeș a murit peste hotare, în urma unui accident rutier tragic. Se pare că acesta se afla pe  bancheta din spate, iar în urma impactului a fost proiectat în afara mașinii, prin trapa autoturismului.

”El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. (…) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei…

El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momentul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a declarat pentru wowbiz.ro Sasha, fiica Vivianei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×