Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum cu scandal. Nașa impresarului o atacă pe Viviana: „Nu cred că mă avea la inimă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/12/2019, 10:48
Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum cu scandal. Nașa impresarului o atacă pe Viviana: „Nu cred că mă avea la inimă”
Cornel Galeș a fost condus ieri pe ultimul drum. Sursa foto: click.ro/ wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Nu a lipsit scandalul nici de la înmormântarea lui Cornel Galeș. Dacă ieri știam că fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost condus pe ultimul drum așa cum se cuvine, astăzi aflăm că între nașa de cununie a celor doi, Doina Belu, și Viviana, cea cu care bărbatul s-a dus în Spania nu era o relație tocmai bună.

Cornel Galeș, disputat chiar și pe drumul spre cele veșnice

Doina a explicat pentru wowbiz.ro de ce nu s-a dus la parastasul organizat de Viviana după înmormântare, motivul principal fiind chiar iubita lui Galeș.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„De ce să merg acolo? Adică, nici nu m-a salutat în Biserică, ea a vrut să se ocupe de toate, ce, trebuia să mă rog de ea să mă primească? Oricum nu cred că mă avea la inimă, ea l-a dus pe Cornel departe de noi…”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Cum se apără Viviana

„Ea l-a și adus, e adevărat, nu bneg, dar ea s-a ocupat de toate și de tot, nu a avut nevoie de ajutorul nostru, al celor apropiați de Cornel, așa că eu ce să caut acolo? Să stea cu prietenii ei”, a mai spus nașa de cununie a soților Galeș-Ciuculete.

O replică la nemulțumirile Doinei a avut și Viviana, contactată de wowbiz.ro. Aceasta a explicat ce s-a întâmplat, ieri, de fapt, la înmormântarea și parastasul lui Cornel Galeș.

„Îmi pare rău că nu a venit, știa unde facem parastasul. Iar faptul că nu i-am sărit în brațe, că nu am plâns pe umărul ei, că nu i-am pupat mâinile, nu cred că poate fi un motiv…”, a declarat Viviana.

„Adică, să fim sinceri, ea nu e ruda mea, era nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete, nu a mea. Și la parastas venea pentru el, nu pentru mine, așa cum a putut să vină și Mugurel, așa cum au venit și alții care, să fim sinceri, nu erau prietenii mei, ci ai lui Cornel”, a mai spus Viviana.

Cornel Galeș a fost înmormântat ieri, 12 decembrie, la cimitirul Străulești 2. A fost condus pe ultimul drum inclusiv de băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristi Sfetcu.

Cornel a murit într-un accident rutier în Spania la data de 30 noiembrie 2019.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×