Detaliul neștiut despre relația dintre Iurie și Alexandru Darie. Au fost certați timp de 20 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/09/2019, 18:40
Detaliul neștiut despre relația dintre Iurie și Alexandru Darie. Au fost certați timp de 20 de ani
Alexandru Darie a fost certat cu celebrul său tată timp de 20 de ani. Care este motivul. Sursa foto: a1.ro

Alexandru Darie și celebrul său tată, Iurie Darie, au avut de-a lungul timpului o relație tensionată. Acest lucru era foarte cunoscut în lumea artistică și se pare că timp de 20 de ani cei doi au fost certați, dar s-au împăcat în anul 2007.

Alexandru Ducu Darie, în umbra celebrului său tată, Iurie Darie

Alexandru Ducu Darie (60 de ani) este fiul celebrului actor Iurie Darie și al actriței Teatrului de Comedie Consuela Roșu. Regizorul s-a născut în anul 1959 și a declarat într-un interviu sincer despre viața sa personală că în primii 20-25 de ani a fost în umbra renumitului său tată. Alexandru Darie a fost timp de 17 ani Directorului Teatrului Bulandra și a montat numeroase piese de teatru.

„Sigur că m-am şi luptat cu nişte lucruri la el. În primul rând, cu faima pe care o are, în sensul în care e un handicap când, în primii 20-25 de ani de viaţă, eu eram băiatul lui Iurie Darie”, a declarat marele regizor în urmă cu câțiva ani.

Ducu Darie, fiul lui Iurie Darie, a murit la vârsta de 60 de ani
Anca Pandrea se pare că este motivul pentru care Alexandru Darie nu a vorbit cu tatăl său timp de 20 de ani. Sursa foto: click.ro

Care este motivul pentru care Alexandru Darie nu a vorbit 20 de ani cu tatăl său

Alexandru Darie și celebrul său tată au fost certați timp de 20 de ani și se pare că motivul care a dus la această ruptură a fost cea de-a doua soție a lui Iurie Darie, Anca Pandrea. Tensiunile dintre regizorul și figura paternă au debutat în anii 1987-1988 chiar în perioada în care Anca a apărut în viața celor doi.

După moartea actriței Consuela Roșu, Iurie Darie s-a îndrăgostit nebunește de buna lor prietenă. Așa se face că Iurie Darie și Anca Pandrea au trăit împreună până la moartea actorului. Anca Pandrea și Alexandru Darie s-au luptat în instanță pentru moștenirea unei case.

Alexandru Darie și tatăl său s-au împăcat în anul 2007, iar de atunci relațiile dintre cei doi au fost bune. „Pe scurt, aș spune că sunt foarte mândru de el. Artistul din el s-a trezit de mic. A moștenit-o și pe mama lui, pe prima mea soție, Consuela Roșu, artistă și ea. O ființă extraordinară care și-a divinizat copilul”, spunea Iurie Darie despre fiul său după împăcare.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×