Alexandru Ducu Darie avea un fiu făcut cu Maria Miu, fosta soţie. Serghei are 30 de ani

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 18:22
Alexandru Ducu Darie avea un fiu făcut cu Maria Miu, fosta soţie. Serghei are 30 de ani GALERIE FOTO
Serghei, băiatul lui Alexandru Darie, are 30 de ani. Sursa foto - facebook

Alexandru Ducu Darie a știut să își țină viața privată departe de ochii lumi, drept pentru care puțină lume știe că acesta avea un fiu făcut cu Maria Miu, fosta soţie. Femeia a fost singura pe care regizorul a dus-o la altar. Maria lucrează tot în domeniu și este scenograf, creator de costume și decoruri. Cei doi s-au cunoscut încă pe vremea când erau studenți. Culmea, au lucrat și împreună, după care au avut o relație și apoi s-au căsătorit.

Alexandru Ducu Darie avea un fiu făcut cu Maria Miu, fosta soţie

Tânăra Maria Miu era îndrăgostită de sculptură și matematică, dar în adolescență a descoperit magia teatrului. A lucrat cu regizori importanți precum: Silviu Purcărete, Ion Coja, Costa Gavras iar pentru filmul ”Amen” a creat nu mai puțin de 192 de decoruri în 57 de spații. Din căsătoria celor doi a rezultat un băiat. Serghei are acum 30 de ani și a terminate Facultatea de Arte Plastice, fiind considerat drept talentat de specialiști.

”A terminat Arte Plastice, e specializat pe grafică, desenează şi pictează foarte frumos. Iura a fost mândru de nepotul lui. Când Serghei avea 12 ani, sau chiar mai devreme, tata a plecat de la noi şi s-a mutat cu Anca. Ne mai vizitam, însă nu aşa de des. Între timp, s-a pierdut legătura. Apoi după ce s-a îmbolnăvit, fiul meu nu l-a mai vizitat pentru că a vrut să păstreze o altă amintire a bunicului său.

Alexandru Ducu Darie avea un fiu făcut cu Maria Miu, fosta soţie. Alexandru Darie
Alexandru Darie a fost căsătorit cu Maria Miu. Sursa foto – facebook

Serghei, băiatul lui Ducu Darie, are 30 de ani

A celui pe care îl cunoscuse odinioară, nu pe patul de spital, chinuit. Serghei nu ar fi suportat aşa ceva, este un băiat destul de sensibil”, povestea Ducu Darie pentru Click. Din păcate, directorul Teatrului Bulandra a încetat din viață la vârsta de 60 de ani. Fiul lui Iurie Darie suferea de ciroză şi era pe listele de transplant hepatic. În ultimele luni însă starea lui de sănătate s-a agravat.

A ajuns la spital acum zece zile și medicii l-au internat imediat. Acesta a fost dus direct la secția de Terapie Intensivă a Institutului Clinic Fundeni, cu o complicaţie destul de serioasă la plămâni.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×