Detalii neștiute din trecutul lui Hannelore de la Insula iubirii! Cum își câștiga banii, acum câțiva ani

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 16:22
Detalii neștiute din trecutul lui Hannelore de la Insula iubirii! Cum își câștiga banii, acum câțiva ani GALERIE FOTO
Hannelore, de la Insula Iubirii. Detalii neştiute despre ce făcea aceasta înainte de emisiune

Hannelore Ulrich, una dintre concurentele de la Insula iubirii reuşea să facă show înncă dinainte să apară la emisiunea – concurs de la Antena 1. Blondina este una dintre cele mai sexy concurente din acest sezon, iar înainte de a participa la emisiune aceasta îşi câştiga banii din evenimentele la care participa ca…ursitoare.

Tânăra lucra în Timişoara, acolo unde era colaborator al Casei de cultură din oraş, cu care avea evenimente din cele mai diverse. Hannelore este actriţă şi conduce chiar ea o agenţie de animatoare de evenimente pentru copii. Recent, aceasta a fost ursitoare la un botez.

Detalii neștiute din trecutul lui Hannelore de la Insula iubirii

Dornică de a pătrunde în lumea showbiz-ului, Hannelore a pozat în tinereţe şi pentru cunoscuta rubrică „Fata de la Pagina 5”, într-o fustă minusculă, bineînţeles. Timpul a trecut şi blonda a devenit celebră abia acum. Hannelore a venit la Insula Iubirii alături de Bogdan, cu care are o relaţie de peste şase ani, fiind şi logodiţi şi cu nunta programată atunci când au mers la Tempation Island, din Thailanda.

Hannelore Ulrich, în timp ce poza la rubrica
Hannelore Ulrich, în timp ce poza la rubrica „Fata de la Pagina 5”

Bogdan are o firmă de tractări mașini, iar Hannelore este coregrafă și are un club de dans pentru copii. Pe lângă Hannelore şi Bogdan, la Insula iubirii au mai participat Mirela Baniaș(35) și Ionuț Gojman(32), care s-au cunoscut pe o reţea de socializare, Marinela Mavrodin(19) și Iulian Chiru(24), care erau împreună deja de doi ani de zile şi Cătălina Dimache(32) și Răzvan Manea(26) , care s-au cunoscut tot pe internet.

Hannelore Ulrich, în timpului unui eveniment, la care a fost ursitoare, alături de echipa de la agenţia pe care o conduce
Hannelore Ulrich, în timpului unui eveniment, la care a fost ursitoare, alături de echipa de la agenţia pe care o conduce

Acum, Hannelore şi Bogdan sunt căsătoriţi, după ce au avut parte de o nuntă fastuoasă pe malul Begăi, în Timişoara. Blondina s-a întors la jobul pe careîl avea înainte să participe la emisiunea care a făcut-o celebră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×