Detalii neştiute despre Ştefan Bănică Jr! O fostă iubită a rupt tăcerea: “Îmi spunea că mă omoară”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 14:46
Detalii neştiute despre Ştefan Bănică Jr! O fostă iubită a rupt tăcerea: “Îmi spunea că mă omoară”
Cristina Țopescu a fost amenințată cu moartea de Ștefan Bănică Jr.. Sursa foto: b1.ro

Ştefan Bănică Jr. este un artist foarte cunoscut în România. Cu un tată foarte celebru, Ștefan Bănică jr. a pătruns în lumea artistică unde s-a menținut în top în ultimii 25 de ani. Vedeta a preferat să-și țină viața personală departe de ochii presei.

Cristina Țopescu a fost amenințată cu moartea de Ștefan Bănică Jr.

Se pare că Ştefan Bănică Jr. are și o parte întunecată, despre care au vorbit mai multe foste iubite de-ale sale. Una dintre ele este chiar Cristina Țopescu, cu care Ştefan Bănică a avut o relație cu năbădăi. Fosta prezentatoare de televiziune a povestit un episod violent din viața lor.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Ştefan Bănică Jr și Cristina Țopescu au avut un conflict și pe plajă

Afirmaţiile Cristinei Ţopescu sunt întărite şi de prezentatorul Cristi Brancu, care şi-a amintit, în emisiunea „Agentul VIP” că „trebuie să ne aducem aminte că în viaţa lui Ştefan Bănică jr. a fost (…) Cristina Topescu pe care a caftit-o pe plajă”.

Prezentatorul a reluat subiectul în emisiunea „Acces direct”: „În 1993, s-a vorbit despre o altercaţie la mare între Ştefan şi Cristina Ţopescu, partenera artistului de atunci. Cei doi au negat, dar, în privat, ulterior, Cristina a recunoscut. Există şi mărturii ale altercaţiei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×