Detalii nebănuite: Cum au fentat Meghan Markle și Harry cozile de la vămi când s-au mutat din Canada

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 11:31
Detalii nebănuite: Cum au fentat Meghan Markle și Harry cozile de la vămi când s-au mutat din Canada
Meghan Markle și Prințul Harry au fentat cozile de la vămi cu ajutorul unui prieten milionar. Sursa foto: hepta.ro

Toată lumea știe că Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să se stabilească în Canada, acolo unde au și plecat de altfel după ce au părăsit Anglia, în urma despărțirii de Casa Regală.

Cum s-au mutat Meghan Markle și Prințul Harry din vila din Vancouver

Nu au stat mult în Canada și s-au mutat apoi în California, însă despre această mutare nu s-a știut mare lucru până acum.

Meghan și Harry au vrut să o ia de la zero într-o vilă din Vancouver, însă nu s-au acomodat suficient de bine, așa că au ales o nouă destinație.

Ducii voiajori au fost luați din casa lor de actorul Tyler Perry, unul dintre artiștii milionari de la Hollywood, cu ajutorul unui avion privat care costă 150 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Au pus ochii pe casa scoasă la vânzare de Steve Chasman

Cei doi au ajuns în primă instanță la vila de 18 milioane de dolari din Beverly Hills a lui Perry. Acolo au stat pentru scurt timp ca în final să se mute de tot în Los Angeles, unde trăiesc și acum.

Se pare că foștii duci de Sussex au beneficiat de ajutor din partea unui prieten milionar, iar părăsirea locuinței din Canada s-a făcut în cel mai mare secret, cu un avion particular.

Meghan Markle și soțul ei au recurs la această secretomanie pentru a evita așteptările interminabile la vămi.

Conform publicației britanice, cei doi locuiesc în continuare în vila lui Perry. Recent, presa a publicat informații despre locuința pe care cei doi porumbei au pus ochii.

Este vorba despre o vilă luxoasă deținută de regizorul seriei „Furios și iute”, Steve Chasman, care valorează în jur de 13 milioane de dolari.

Pentru respectiva vilă, ducilor le-ar lipsi o parte din bani, însă presa din afară scrie că ar putea fi ajutați de Prințul Charles, care s-a oferit să acorde câteva milioane din economiile personale, nu din cele publice, ale Casei Regale. Vezi aici imaginile cu vila lui Chasman.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×