Cum arată vila pe care au pus ochii Meghan Markle și Prințul Harry și cât costă – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 14:45
Cum arată vila pe care au pus ochii Meghan Markle și Prințul Harry și cât costă – Foto
Vila pe care o vor Meghan Markle și Prințul Harry costă 13 milioane $. Sursa foto: hepta.ro/ themIs.com. Colaj: Fanatik

De când au ajuns în America, Meghan Markle și Prințul Harry își caută o locuință, acel loc care să se transfome în căminul lor.

Vila pe care au pus ochii Meghan Markle și Prințul Harry costă 13 milioane de dolari

După ce au părăsit Casa Regală a Marii Britanii, foștii duci de Sussex au mers în Canada, însă nu s-au putut acomoda acolo, așa că s-au mutat ulterior în California, statul în care se află și acum în carantină, alături de micuțul lor, prințul Archie.

Cei doi ar fi ajuns la o decizie cu privire la locuința visurilor lor. Nepotul Reginei Elisabeta a pus ochii pe o vilă somptuoasă, cu piscină și sală de cinematograf în Los Angeles.

Proprietarul posibilei reședințe a cuplului este producătorul peliculei „Fast and Furious”, Steve Chasman, pentru care ducii trebuie să scoată din buzunare 13 milioane de dolari.

Casa, scoasă la vânzare de producătorul filmului „Fast and Furious”, Steve Chasman

Vila se află într-un cartier de lux unde trăiesc cei mai cunoscuți nababi americani și o serie de celebrități. Meghan Markle și Prințul Harry i-ar putea avea ca vecini pe Tom Hanks și Ben Affleck, care trăiește cu iubita lui, Ana de Armas, scrie lecturas.com.

Locuința care a fost scoasă la vânzare de Chasman e plasată în mijlocul naturii. Micuțului Archie nu îi va lipsi zona verde cu care era obișnuit la Palatul regal din Marea Britanie, ci va avea parte de suficient spațiu pentru a se juca cu animalele de companie și copiii vecinilor.

Casa este vopsită în tonuri albe și albastre, iar decorațiunile sunt făcute în special din lemn. Vila e descrisă ca fiind una dintre cele mai de bun gust dintre toate locuințele din Los Angeles.

Bucătăria are vedere la ocean, iar în interior există nu mai puțin de 6 dormitoare. Așadar, oaspeții celor doi vor avea unde să doarmă dacă îi vor vizita.

Vila mai are 4 băi, un spațiu imens de lucru plus bibliotecă, piscină exterioară și chiar și cinematograf.

vilă meghan markle prințul harry
Așa arată vila pe care Meghan Markle și Prințul Harry ar fi dispuși să dea 13 milioane de dolari. Sursa foto: themIs.com
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×