Secretul din ziua căsniciei dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Gestul făcut de fostul duce de Sussex

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 17:05
Secretul din ziua căsniciei dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Gestul făcut de fostul duce de Sussex
Se împlinesc aproape doi ani de la nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle și Prințul Harry au fost protagoniștii celei mai frumoase nunți regale pe 19 mai 2018, iar legat de acea zi încă nu s-a spus tot.

Meghan  Markle și Prințul Harry, doi ani de la căsătoria care a făcut înconjurul planetei

Presa tabloidă din Marea Britanie oferă acum noi detalii despre ziua căsătoriei, la doi ani după ce și-au jurat iubire eternă, la bine și la greu, în fața preotului.

În ziua nunții, Prințul Harry a făcut un gest care a impresionat-o pe Meghan până la lacrimi. Despre cadoul oferit de Harry acum 2 ani, înainte să ajungă în fața altarului cu fosta actriță americană s-a aflat abia acum.

Foștii duci de Sussex trăiesc în America

Cu câteva ore înainte să spună „Da” în fața a milioane de telespectatori, căci nunta celor doi a fost difuzată de posturile tv din toată lumea, înregistrându-se audiențe-record, Harry a vrut să o surprindă pe femeia vieții lui cu un simbol important.

Acesta a cules câteva flori de nu-mă-uita, preferatele mamei sale, regretata Prințesă Diana. De altfel, florile respective s-au regăsit apoi în buchetul de mireasă al lui Meghan.

Puțini știau că Harry a cules cu mâinile lui florile, cei mai mulți crezând că de protocolul nunții regale s-au ocupat organizatorii. Nu a fost așa și cei doi au vrut să contribuie fiecare cu ce a simțit pentru ca momentul să fie cu adevărat special, al lor.

Harry și Meghan au devenit între timp părinții lui Archie, un băiețel de care sunt mândri amândoi. Viața lor după nuntă a fost un calvar, însă.

Meghan nu s-a putut obișnui cu regulile de la Casa Regală, așa că a decis, de comun acord cu soțul ei, să părăsească instituția. Cei doi au ieșit definitiv din rolurile lor instituționale, renunțând la orice privilegiu în acest an.

Cuplul s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, după ce inițial își dorea să locuiască în Canada. Relația dintre Meghan și familia lui Harry continuă să fie una la fel de rece, căci membrii familiei regale o consideră principala vinovată pentru faptul că fostul duce de Sussex s-a înstrăinat chiar de propriul său frate, William.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×