Detalii despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol: „Îşi doreşte să facă un copil, a vorbit despre nuntă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/05/2019, 13:29
Detalii despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol: „Îşi doreşte să facă un copil, a vorbit despre nuntă”
Gina Pistol și Smiley. Sursa foto:ea.md

Gina Pistol își dorește să devină mamă.Este de notorietate povestea de dragoste pe care frumoasa prezentatoare TV o trăiește alături de cunoscutul cântăreț Smiley. În ciuda faptului că ezită să se afișeze împreună sau să ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect, publicul nu mai are nicio îndoială că pe cei doi îi leagă mult mai mult decât o simplă prietenie.

Andrei Ștefănescu vine cu detalii despre relația dintre Smiley și Gina Pistol

Recent, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc le-a dezvăluit curioșilor o serie de detalii interesante despre relația pe care Gina Pistol o are cu Smiley. Prezentatorul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, este un apropiat al frumoasei blondine, cei doi fiind colegi de trust.

Am stat mai mult impreuna, noi, echipele care au prezentat. Am stat mai mult impreuna si ea este o fata care este indragostita. Se simte pe ea si este un moment foarte important din viata ei. Simt ca isi doreste sa faca un copil. In vremurile astea, inainte poate avea o sclipire in ochi, poate era mai trista, dar acum iti dai seama ca tinerii stau mai mult pe telefon, ii trimiti lui iubi poze” , a mărturisit acesta.

Andrei Ștefănescu este prezentatorul emisiunii Star Matinal. Sursa foto:antena1.ro
Andrei Ștefănescu este prezentatorul emisiunii Star Matinal. Sursa foto:antena1.ro

Gina Pistol își dorește un copil

Totodată, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că Gina Pistol este extrem de îndrăgostită și nu ezită să facă schimb de mesaje cu partenerul său, chiar dacă se află în timpul filmărilor pentru emisiunile pe care le prezintă. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă își dorește foarte mult un copil.

Am vazut-o facand asta, noi avem acces la telefoane. Iti dai seama dupa cum priveste telefonul, era mai mult cu partenerul, decat cu noi. Asta inseamna foarte mult, pentru ca sunt persoane care fiind necesatorite, sunt atente cu persoanele alea. Cand ii scrii in permanenta, asta inseamna ca din sufletul tau pleaca foarte multa dragoste.

Am vazut-o vorbind despre copil, isi doreste sa faca un copil, a venit si vremea ei. Acum am vazut-o vorbind despre nunta, ceea ce inseamna ca e o femeie iubita, matura, care nu se mai arunca imediat. Eu cred ca este ceva foarte serios intre ei, cred ca nunta bate la usa. Undeva se vorbeste despre acest lucru. Copilul nu poti sa ti-l planuiesti, e mai greu cu el. Nunta e asa, spunem facem nunta” , a mai spus Andrei Ștefănescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×