Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Mario Iorgulescu. Începe să îşi revină, răspunde pozitiv tratamentului

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/09/2019, 09:37
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui Mario Iorgulescu. Începe să îşi revină, răspunde pozitiv tratamentului
Mario Iorgulescu dă semne de revenire după cumplitul accident pe care l-a provocat. Sursa foto: antena3.ro

Vin vești bune de la Spitalul Elias din Capitală, unde este internat Mario Iorgulescu. După cumplitul accident produs în urmă cu aproape două săptămâni, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, dă semne de revenire.

Mario Iorgulescu răspunde tratamentului medicilor

Potrivit unor surse medicale citate de cancan.ro, tânărul de 24 de ani răspunde tratamentului administrat de medicii care fac eforturi supraomenești pentru a-i salva viața, iar veștile bune nu se opresc aici.

În cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, doctorii au fost surprinși să constate că Mario și-a mișcat mâna. Iată că rugăciunile tuturor celor dragi au fost în sfârșit ascultate, după zece zile în care băiatul lui Gino nu a făcut nicio mișcare pe patul de la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu a produs un accident rutier soldat cu moartea uni tânăr de 24 de ani. Sursa foto: gsp.ro
Mario Iorgulescu a produs un accident rutier soldat cu moartea uni tânăr de 24 de ani. Sursa foto: gsp.ro

Familia lui Dani Vicol cere daune morale

În timp ce Mario Iorgulescu se zbate între viață și moarte, familia lui Dani Vicol, bărbatul pe care tânărul l-a ucis în urma accidentului rutier, a decis să ceară daune morale pentru cumplita faptă. Astfel, potrivit Antena 3, o rudă ar fi mers la Spitalul Elias, unde se află internat șoferul vinovat și i-ar fi cerut tatălui său nu mai puțin de trei milioane de euro, câte unul pentru cei doi copii ai lui Dani și unul pentru familia acestuia. De cealaltă parte, Gino Iorgulescu și-a luat public angajamentul că va avea grijă de copiii victimei.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×