Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. Anunțul a fost făcut într-un live pe Facebook

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 14:53
Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. Anunțul a fost făcut într-un live pe Facebook
Andreea Mantea este prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei. Captură Kanal D

Fanii emisiunii Puterea dragostei au aflat de pe Facebook despre una dintre cele mai neașteptate despărțiri, în timp ce vizinau un live.

Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei s-au despărțit

Gabriel și Daiana au trecut prin mai multe tensiuni în ultimele zile și și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Gabi a vorbit pe rețeaua de socializare despre momentul dificil și a recunoscut că nu mai este împreună cu bruneta.

Concurenții reality-show-ului de la Kanal D s-au acuzat reciproc de gelozie și și-au dat seama că nu pot continua relația dacă vor exista suspiciuni de ambele părți non-stop.

După discuția aprinsă pe care concurenții au avut în emisiunea din 12 mai, a venit și momentul în care au fost nevoiți să recunoască faptul că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Daiana, în lacrimi: „Nu am cunoscut o durere mai mare ca aceasta”

Daiana a plâns la Puterea dragostei după ce Gabi i-a spus că nu îi inspiră încredere, iar apoi concurenta a postat un mesaj pe Instastory.

„Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare ca aceasta. Durerea de a fi respins. Durerea lăsată în urma plecării unei persoane. Persoana care ți-a dat speranțe și te-a făcut să o iubești necondiționat. Persoana care îți era paradis. Însă niciodată nu vei fi iubit cu aceeași intensitatea cu care iubești, fiindcă persoanele din ziua de astăzi nu mai știu cum să iubească și rare sunt persoanele care îți prețuiesc sentimentele. Aș vrea să te urăsc pe tine”, a scris Daiana.

Din cele afirmate de brunetă, nu ar exclude o a doua șansă, însă Gabi este foarte decis să își încerce norocul în dragoste cu o altă fată.

Scandalul între cei doi a pornit după ce Gabi a aflat că partenera lui vorbea în secret cu un alt băiat pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×