Denise Rifai, extrem de nervoasă în emisiunea ei de la Realitatea Plus. A dat afară un lider de la PSD: „Vă rog să părăsiți platoul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 08:28
Denise Rifai, extrem de nervoasă în emisiunea ei de la Realitatea Plus. A dat afară un lider de la PSD: „Vă rog să părăsiți platoul”
Denise Rifai l-a dat afară din emisiune pe Radu Cristescu. Sursa foto: capturi Realitatea TV/ Digi 24

Denise Rifai a dat afară aseară un invitat după ce l-a întrebat o chestiune legată de pregătirea sa profesională, după ce invitații au dezbătut cum au făcut angajări Ludovic Orban și colegii săi de la guvern.

Denise Rifai l-a dat afară pe Radu Cristescu din emisiunea „Legile puterii”

Denise a fost deranjată în primă fază de tonul folosit de pesedistul Radu Cristescu, ex-PMP, iar apoi a cerut din regie să i se taie microfonul. Întrucât politicianul nu s-a supus, a fost dat afară din emisiune cu ”promisiunea” că nu va mai fi invitat niciodată la Realitatea Plus, în emisiunea lui Rifai.

„Ce vă recomandă, domnule Cristescu?”, este întrebarea pusă de Denise Rifai care a detonat scandalul.

Cristescu: „Miștourile astea ieftine nu le înțeleg”

„Dar când pui un cântăreț secretar, cum e?”, a fost răspunsul dat de Cristescu. „Microfonul la domnul Cristescu”, a continuat Rifai extrem de ofuscată.

„Miștourile astea ieftine nu le înțeleg. Faceți un teatru ieftin aici!”, a replicat liderul PSD. „Nu vă permit jigniri domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiți platoul”, a încheiat Rifai, conform dcnews.ro.

Nu este prima oară când un politician este dat afară dintr-o emisiune de televiziune. Astfel de scene se întâmplă des mai ales la talk-show-urile politice.

Au fost cazuri în care politicienii aproape că s-au luat la bătaie în direct. În acest caz, merită să amintim de celebrul scandal dintre Anca Constantinescu, ex-PDL și Marius Marinescu, ex-PRM.

Cei doi s-au stropit cu apă în urmă cu câțiva ani la o emisiune de la B1 TV, iar vreme de câțiva ani Marinescu a avut interdicție la a mai apărea pe micul ecran după comportamentul său de netolerat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×