Denisa Hodişan a devenit Miss Planet! Încă o lovitură după ce i-a furat iubitul Alexandrei Becali

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
22/10/2019, 17:07
Denisa Hodişan a devenit Miss Planet! Încă o lovitură după ce i-a furat iubitul Alexandrei Becali GALERIE FOTO
Denisa Hodişan a devenit Miss Planet

Denisa Hodişan a câștigat titlul de Miss Planet 2019! Frumoasa româncă a mai participat la acest concurs și în anul 2017, când a obținut titlul de Miss Planet Fotogenie. Anul acesta, Denisa Hodișan a venit acasă cu marele premiu. Numele tinerei a apărut mai des în presă în ultimele zile, după ce s-a aflat că aceasta i-a furat iubitul Alexandrei Becali, fiica lui Gigi Becali.

Denisa Hodişan a devenit Miss Planet

„Azi am pus România în topul Planetei!! 19.10.2019 Romania, reprezentată cu mândrie de către mine, a cășigat marele titlu Miss Planet 2019”, a anunțat tânăra pe contul ei de Facebook. Fanii ei au felicitat-o imediat.

Concursul de frumusețe a avut loc în capitala Georgiei, Tbilisi. Absolventă a Facultăţii de matematică, Denisa Hodișan, la cei 25 de ani, conduce de trei ani o şcoală de dezvoltare personală pentru copii, cu vârste între 4 şi 14 ani.

Denisa Hodişan a devenit Miss Planet
Denisa Hodişan a devenit Miss Planet

Denisa Hodişan i-a furat iubitul Alexandrei Becali

Pe lângă pregătire specifică în modelling, copiii învaţă, la „Şcoala de prinţi şi prinţese”, bune maniere, comportament adecvat pentru creşterea încrederii în sine, practică exerciţii pentru dicţie, se întrec în jocuri inteligente şi, nu în cele din urmă, participă la concursuri naţionale şi internaţionale.

Printre numeroasele titluri aflate în portofoliul orădencei se află: coroana Top Model Internaţional, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017. Denisa Hodișan a fost însoțită în Georgia chiar de noul ei iubit, Mihnea Grigoriu, pe care îl numește deja ”jumătatea mea”.

Mihnea Grigoriu este un băiat de bani gata, foarte cunoscut prin viața de noapte din București. Are 25 de ani și se poate lăuda cu relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din București, unele chiar și foarte bogate cum ar fi Alexandra, fiica lui Gigi Becali.

Mihnea Grigoriu este fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, care are un trecut în SRI. Tânărul face cucerire după cucerire, iar mașinile sale de aproape un milion de euro se pare că îi dau o mână de ajutor. Ultima sa cucerire este frumoasa Denisa Hodișan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×