Micul robot de la Românii au talent. Denis Ianoși i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Vei ajunge mare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 20:49
Micul robot de la Românii au talent. Denis Ianoși i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Vei ajunge mare”
Denis Ianoși, moment spectaculos la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Denis Ianoși a spart gheața în cel de-al 11-lea episod de la Românii au talent și le-a furat tuturor privirile cu dansul său atipic.

Denis Ianoși, robotul de la Românii au talent: „Cred foarte mult în tine”

Băiatul de 11 ani din Drobeta Turnu Severin a avut niște mișcări pe care chiar și cei mai mari profesioniști care abordează acest tip de dans le controlează cu dificultate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Puștiul a spus că îi place foarte mult ceea ce face și a descris genul de dans pe care l-a prezentat celor patru jurați și publicului din sală drept animation, adică o combinație între mai multe stiluri, predominând dansul robotic.

„Mi-ai adus aminte de Robo, unul din dansatorii mei favoriți. Nu mi-am închipuit că un copil la 11 ani poate atinge un asemenea nivel în zona asta de dans. Cred foarte mult în tine”, i-a spus Andi Moisescu lui Denis Ianoși.

Mihai Petre, impresionat de precizia cu care a dansat puștiul de doar 11 ani din Drobeta Turnu Severin

Și Mihai Petre, cel mai critic dintre jurați, mai ales când e vorba despre un moment de coregrafie, a avut numai cuvinte de laudă la adresa băiatului din Mehedinți.

„Pe mine mă uimește precizia și răbdarea ta, felul în care controlezi mișcarea. E vorba în primul rând de forță mentală. Te încurajez să continui cu dansul. Vei ajunge mare”, a fost verdictul lui Mihai Petre.

„Ești fenomenal. M-am uitat la Mihai și am văzut că și lui îi place”, a spus Andra după ce a văzut momentul lui Denis Ianoși.

Florin Călinescu l-a întrebat pe puști dacă are gagici, iar acesta a spus că da. Întrebarea i-a fost întoarsă actorului, care a oferit un răspuns în stilul caracteristic: „Da, mai merg pe Aleea Gagicilor de la Cimitirul Bellu”.

Evident, Denis Ianoși a primit patru de „Da” și a trecut în etapa următoare a show-ului Românii au talent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×