Micul robot de la Românii au talent. Denis Ianoși i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Vei ajunge mare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 20:49
Micul robot de la Românii au talent. Denis Ianoși i-a lăsat pe toți cu gura căscată: „Vei ajunge mare”
Denis Ianoși, moment spectaculos la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Denis Ianoși a spart gheața în cel de-al 11-lea episod de la Românii au talent și le-a furat tuturor privirile cu dansul său atipic.

Denis Ianoși, robotul de la Românii au talent: „Cred foarte mult în tine”

Băiatul de 11 ani din Drobeta Turnu Severin a avut niște mișcări pe care chiar și cei mai mari profesioniști care abordează acest tip de dans le controlează cu dificultate.

Puștiul a spus că îi place foarte mult ceea ce face și a descris genul de dans pe care l-a prezentat celor patru jurați și publicului din sală drept animation, adică o combinație între mai multe stiluri, predominând dansul robotic.

„Mi-ai adus aminte de Robo, unul din dansatorii mei favoriți. Nu mi-am închipuit că un copil la 11 ani poate atinge un asemenea nivel în zona asta de dans. Cred foarte mult în tine”, i-a spus Andi Moisescu lui Denis Ianoși.

Mihai Petre, impresionat de precizia cu care a dansat puștiul de doar 11 ani din Drobeta Turnu Severin

Și Mihai Petre, cel mai critic dintre jurați, mai ales când e vorba despre un moment de coregrafie, a avut numai cuvinte de laudă la adresa băiatului din Mehedinți.

„Pe mine mă uimește precizia și răbdarea ta, felul în care controlezi mișcarea. E vorba în primul rând de forță mentală. Te încurajez să continui cu dansul. Vei ajunge mare”, a fost verdictul lui Mihai Petre.

„Ești fenomenal. M-am uitat la Mihai și am văzut că și lui îi place”, a spus Andra după ce a văzut momentul lui Denis Ianoși.

Florin Călinescu l-a întrebat pe puști dacă are gagici, iar acesta a spus că da. Întrebarea i-a fost întoarsă actorului, care a oferit un răspuns în stilul caracteristic: „Da, mai merg pe Aleea Gagicilor de la Cimitirul Bellu”.

Evident, Denis Ianoși a primit patru de „Da” și a trecut în etapa următoare a show-ului Românii au talent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×