Demisie de la Antena 1! Amalia Ţircă a plecat de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 09:18
Demisie de la Antena 1! Amalia Ţircă a plecat de la Neatza cu Răzvan şi Dani GALERIE FOTO
Amalia Țircă a plecat de la Antena 1. Sursa foto - facebook

Demisie de vârf de la Antena 1! Se întâmplă chiar în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. Astfel, după ce Flavia Mihășan a plecat și ea, acum a venit rândul Amaliei Țircă. Bruneta și-a luat la revedere de la telespectatori.

Demisie de la Antena 1!

Chiar unul dintre cei doi prezentatori a fost cel care a făcut anunțul plecării. Răzvan, nimeni altul decât iubitul Lidiei Buble a precizat că tocmai s-a desfășurat ultima emisiune a Amaliei la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion.

Amalia Ţircă a plecat de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Motivul pentru care Amalia și-a dat demisia de la Antena 1 este că și-a găsit un alt job. Amalia Țircă devine stewardesă. A fost dată de gol de unul dintre deja foştii ei colegi. Dani Oțil, a fost cel care a făcut lumina în privinţa viitorului tinerei.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic.

Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat.

Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele.

Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!’, a spus emoționată Amalia Ștefania Țircă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×