Demi Rose, modelul cu forme de pe altă planetă. Este solicitată ”la greu” în pictoriale. Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/01/2019, 13:58
Demi Rose, modelul cu forme de pe altă planetă. Este solicitată ”la greu” în pictoriale. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Demi Rose, unul dintre cele mai dorite modele! Uite cât de frumoasă este tânăra

Demi Rose este una din cele mai apreciate și dorite modele de acum. Tânăra are niște forme de pe altă planetă, cum spun cei ce au fost cuprinși de frumusețea trupului său. La doar 23 de ani, Demi Rose este cunscută datorită frumuseții sale. Aceasta are din ce în ce mai multe oferte de pictoriale din partea fotografilor.

Formele sale excepționale surprind și acum! Modelul s-a născut în Birmingham, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și are 1,57. Deși mulți știu că înălțimea este o calitate necesară a unui model, aceasta face pictoriale pentru reviste, astfel că nu se compară cu modelele de podium, unde formele și înălțimea să fie exacte, potrivit standardelor designerilor.

Demi Rose, cel mai râvnit model, la doar 23 de ani!

Demi Rose nu poate fi numită un model clasic, astfel că este una dintre cele care încurajează formele pline și un stil de viață sănătos, renunțând la standardele fixe ale designerilor. Aceasta nu are 1,90 și nici veșnicul tipar 90-60-90.

Demi Rose, unul din cele mai râvnite modele
Demi Rose, unul din cele mai râvnite modele

Tânăra de 23 de ani se poate mândri cu un început de carieră destul de strălucit, are cifre extraordinare de urmăritori pe toate rețelele de socializare. De asemenea, a fost foarte mult în vizorul presei datorită poveștii de iubire pe care a avut-o cu fostul iubit al lui Kylie Jenner.

Demi Rose
Demi Rose

Faimoasa milionară, de doar 20 de ani, alături de familia sa, Kardashian-Jenner, s-au bucurat enorm când aceasta și-a anunțat cu bucurie sarcina. Rapperul Travis Scott i-a pus capac afaceristei, astfel că a lăsat în urmă toate relațiile eșuate și s-a avântat în cel mai important pas din viața fiecăruia, o familie. ‘Tyga i-a spus că este foarte fericit pentru ea, știind că și-a dorit dintotdeauna un copil. Tyga i-a mai spus că este sigur că va fi o mama minunată. A fost scurt, dulce și la sfârșit i-a spus că îi e dor de ea și că speră că îi va întâlni fetița.’

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×