Delia, mesaj emoționant pentru mama ei! Ce i-a promis înainte să devină faimoasă

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
08/03/2019, 11:27
Delia, mesaj emoționant pentru mama ei! Ce i-a promis înainte să devină faimoasăGALERIE FOTO
Delia, mesaj emoționant pentru mama ei! Ce i-a promis înainte să devină faimoasă

Delia, una dintre artistele momentului, a emoționat-o pe mama sa, de 8 Martie. Cântăreața are o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață, iar în această zi specială i-a amintit că mereu a văzut-o ca pe o femeie puternică și că le este model ei și Oanei, sora artistei. În ediția recentă a emisiunii în cadrul căreia Delia este jurat, iUmor, cântăreața a avut parte de o surpriză de zile mari.

Delia, mesaj emoționant pentru mama ei

Mama sa a venit pe scena show-ului, moment în care vedeta a fost compleșită și a trecut prin diferite stări. Înduioșată de moment, Delia a spus: ”Când eram mai mică i-am promis mamei mele că eu voi fi bine, mama a fost mereu stăpână pe viața ei și nu mi-am imaginat că va fi nevoie să fac ceva pentru ea, mai degrabă că ea va face pentru mine. Nici nu era nevoie de o promisiune pentru că eu și sora mea suntem mereu acolo pentru ea și ea pentru noi.”

iUmor vine în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, cu momente amuzante. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lumii, însă vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau să nu îi mai vadă prea curând.

Delia, mesaj emoționant pentru mama ei! Ce i-a promis înainte să devină faimoasă
Delia, înduioșată de venirea mamei sale pe scena iUmor

iUmor, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena

Pentru situațiile controversate în care unul dintre ei se înfurie pe un concurent, se întrevede o soluție. Jurații vor putea folosi o „carte verde”, care le va fa ocazia să devină antrenori pentru concurentul respectiv.

Delia, mesaj emoționant pentru mama ei! Ce i-a promis înainte să devină faimoasă
Delia i-a amintit că mereu a văzut-o ca pe o femeie puternică și că le este model ei și Oanei

Cei care primesc minimum două like-uri, vor putea fi votați de câtre telespectatori prin aplicația gratuită iUmor. Votul începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi, la ora 16.00. Victoriosul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în emisiunea Observator, de la ora 16.00, iar acesta își va lua gândul de la celelalte etape, fiind deja propulsat în finală.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×